ANNONS

Lilja ‚ô•

/

Veckan som har varit var galet kaotisk med många saker att fixa klart inför helgen. Och på det började förkylningen smyga på mig och Lilja. Jag höll tummarna hårt och vi slapp bli för krassliga och därmed avboka helgens planer.
Igår hade vi dop för Lilja. Ett sista dop som vi ville göra lite extra speciell och det blev det också 🙂
Igår börjades dagen strax före kl. 6. Dopet började kl. 11 och jag ville inte stressa direkt på morgonen så lika bra att vara uppe i tid 😉 Barnen var dock såå duktiga på morgonen och alla såg framemot att få göra sig festfina.
Vi hade världens bästa präst som verkligen gjorde dagen personlig och minnesvärd – Tack Björn 🙂
Ninas man Tony sjöng så otroligt fint till Lilja ‚ô• Han hade fått fria händer ang låt val och vi blev mer än nöjda 🙂

image

Efteråt åkte vi iväg och åt lunch med gästerna. Vi hade en helt underbar dag med nära och kära ‚ô•¬† Hade det varit möjligt så hade jag önskat att jag kunnat bjuda med flera av våra vänner och saknade de alla men det blir inte alltid som man riktigt vill.

image

image

Nina och Tony ‚ô•. Våra gaaamla goa vänner Ammie och Conny ‚ô•En stilig Victor och Min lillasyster som sjöng en vacker låt så de flesta fick tårar i ögonen ‚ô•
Jag filmade in en snutt av hennes sång¬† och ska försöka få in den här imorgon så ni får höra 😉 Älskade älskade syster min, du är bäst ‚ô•

image

Carola med sina gullungar ‚ô• Maken min och de större barnen ‚ô•
Jag med min syster och med mina bröder Mika och Tony ‚ô•
Tony spelade flygel när syrran sjöng och han är såå otroligt begåvad att ni anar inte 🙂 Synd att vi inte har samma pappa för det är helt uppenbart att all musikalitet har de fått av honom 😉
När vi skulle åka hem upptäckte jag att min mobil var puts veck borta. Letade som en galning överallt med hittade inte den. Bad Linnéa ringa Emmelie och kolla om hon hade den men nej. .. Hela vägen hem (ca 1tim ) hade jag världens ångest över att ha slarvat bort mobilen och att jag nu måste spärra sim-kortet och byta lösen till olika sidor *gaaah*. Väl hemma berättade Peter att han hade pratat med Emmelie som hade till slut hittat mobilen i sin väska.¬† Den måste ha hamnat där då hennes väska hängde bredvid min på vagnen. Pjuuuh, vad glad jag blev 🙂 Just nu är mobilen min arbetsredskap och jag har massa foton m.m i den som betyder mycket så jag måste verkligen bli duktigare på att föra över allt viktigt med jämna mellanrum in case….

Efter en sen middag stupade alla i säng 😀 Jag slocknade i fåtöljen på 2 röda…hann bara tänka tanken att resa på mig och gå till sängs men längre än så kom jag aldrig….så trött var jag 😀

Idag har vi haft besök hela dagen. Peter åkte en snabbis till Märsta och hämtade min mobil och jag bakade lite gott till fika med gästerna.¬† Det blev sirapskakor och långpannebullar med philadelphiafyllning. Det blev en sen middag även idag och barnen fick tacos som de önskat sig 😉

Jag blir ärligt talat lite ledsen. …eller nej, mera besviken på vissa av er läsare 🙁 Nu vet jag som tur är att de absolut flesta av mina läsare förstår om jag inte alltid hinner/orkar/kan skriva inlägg dagligen. Ni ca. 98% förstår att jag har en familj att ge min största uppmärksamhet till och utan någon som helst tvekan så kommer det alltid att fortsätta vara så – Min blogg kommer aldrig att kunna vinna över min familj!
Jag tycker om min blogg för att jag tycker om er, mina läsare och många gånger mina inspirationskällor. Jag skriver öppet om vårt liv och gör det på mitt vis, så som det är helt enkelt. Jag kommer även i fortsättningen att skriva som jag alltid gjort = När jag har tid, ork, lust och möjlighet till att skriva.
Den dagen när jag känner bara massa måsten och tvång över att skriva ett inlägg ”jag bara måste skriva så alla läsare är nöjda, skit i andra viktiga måsten bara jag hinner med ett inlägg” – ja, den dagen lägger jag ner hela skiten för då är inte det roligt längre….
Bloggen är min och jag väljer vad jag skriver om och så länge jag skriver det jag vill och när jag vill så är det äkta. Ni som gnäller har valmöjligheten över att välja själva över vad ni vill läsa om och om ni vill vara kvar eller inte för ni har väl inte missat det röda krysset i högra hörnan 😉 .
Jag gillar och värdesätter mina läsare men jag vill inte att någon ska må dåligt av att läsa hos mig eller att någon ska bara få massa irritationsmoment för det är inte bra för själen heller och då är det ju bättra att klicka på röda krysset om man inte gillar min sida 😉

Många varma kramar till er alla ‚ô•

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00