Ikea, juligt och off

Dagen började med en date med Anna på Ikea ( värdens bästa dating-ställe 😀 )

 

Hämtade hem Nellie och Thor och han bara typ vända vid dörren när det var dags att åka till skolan och ha 2 samtal. Hem och ge barnen mellis och fixa lite fint med det jag hade köpt.

image

image

Fina blommor till hallen 🙂
Sen var det som om nån hade slagit mig i huvet med en gjutjärnspanna – känner mig nu helt off med skallebank och yr så fort jag böjer mig ner lite 🙁 Tror att förkylningen har nu kommit ikapp mig och tycker synd om mig själv. Vill bara bädda ner mig under täcket och soooova bort eländet till virus. Bläää hatar att må så här ynkligt 🙁
Hoppas att ni mår bättre 😉

Kramis ‚ô•

 1. annelie skriver:

  Hej
  Men vilken fin bild på dig du blev ju jättefin i håret så snyggt
  annelie
  thibia.blogg.se

 2. Terese skriver:

  Jäklar va snygg du är kvinna! 🙂 har bara två barn själv, så får väl skaffa tio till för att bli lika snygg som dig 😉 skämt å sido, du passade väldigt bra i ditt ”nya” hår!

 3. Anna skriver:

  Vart ju jätte fint med julstjärnorna o den där röda krukan, tror jag ska göra likadant o ha på köksbordet 🙂 Hoppas du mår bättre idag. Kram

 4. Linda skriver:

  Krya på dig Mirakel Mirka hihi jag tycker Mirakel Mirka passar fint på dig för du är en sån otroligt fin människa som orkar skriva här mycket och att du tar hand om din familj så bra. Änskar dig en riktigt STOR lotto vinst till jul varma kramar Linda. Ps och ha en mysig 1:a Advent med din familj nu på söndag

 5. Hanne skriver:

  Hej! Väldigt förkylt och eländigt här med, tror det är influensa. Annars är det bara den värsta ”vanliga” förkylningen på år och dagar! Men hellre nu än till jul tänker jag! Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..