Underbara ni ‚ô•

Har skrivit detta förr ett antal gånger men det tåls att upprepas ibland:
Tack mina fina vänner som finns där, ni är viktiga och betydelsefulla för mig ‚ô•

Jag har inte gjort så mycket alls idag. Förkylningen har tröttat ut mig även fast den inte är så där superjobbig utan jag är mest tung i huvudet och snörvlig. Barnen har det varit full energi på från tidig morgon. Thor, Nellie och Älva leker så bra ihop när det är bara de hemma ( Lilja är ju oxå hemma så klart ). Men ibland ryker även de ihop och det blir massa tandgnissel. Nellie är en jäkel på att få Älva att låta och då ska Thor hjälpa Älva och …. ja…. sen är det livat värre och man får ta en lugn stund så alla får komma ner till jorden igen 😀

Jennifer, Victor och Alice hade varsinna kompisar hem efter skolan och jag har avklarat ett utvecklingssamtal. Bara 2 samtal kvar 😉
Kvällsmatade Lilja i soffan och hade stora problem med att hålla mig vaken. Efter en stund vann tröttheten så jag satt där sovandes ca 1,5 tim . Ägonen börjar gå i kors igen så lika bra att säga nattinatt ‚ô•

image

 1. Lisa skriver:

  Dessa eviga höstförkylningarna är så jobbiga och enerverande 🙁
  Krya på dig

 2. Ida skriver:

  Ni verkar vara underbara som föräldrar.

 3. pia skriver:

  Vilket härligt dop Ni hade. Hoppas förkylningen ger med sig så du är pigg snart igen =) Strunta i folk som lägger sig i mer än vad dom behöver, det är nog brist på eget livsinnehåll tror jag 😉 Kram och önskar dig/er en fin tisdag

 4. God natt 🙂

  Här ligger jag vaken mitt i natten fast ögonen börjar bli tunga. jag gör precis som Neta och njuter av egen tid. Sen vill jag baaaara läsa lite bloggar och bara kolla instagram. Fast jag vet att jag kommer ångra den sena timmen i morgon.

  Dopet såg ut att vara aldelles underbart, så fint 🙂

  Många kramar :
  Maria husetfullt.

 5. Neta skriver:

  Sov gott, borde jag också göra men huset är tyst o lugnt och det är så härligt med lite egentid 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..