FRÅGESTUND jan-2014

 

Okej, då kör vi igång med årets första frågestund 🙂

frågor

Fram till söndag 12/1 kan ni ställa era frågor i en kommentar till detta inlägg 😉

Kör hårt 😀

 1. Hanna skriver:

  Hej! Ville bara höra om du hinner gå ut varje dag med barnen. Har själv 4 barn och tycker det är jätteviktigt att barnen får frisk luft, men kan med handen på hjärtat erkänna att jag inte hinner gå ut alla dagar då hemmet tar sin tid och alla fritidsaktiviteter. Får dåligt samvete över detta. Kram

 2. Sanna skriver:

  Har du tatuerat in alla barnens namn?
  Kan du visa en bild på tatueringarna isf? 🙂

 3. Hejsan, tittar in då och på din blogg, kul att läsa om din stora familj. Ni verkar vara en cool familj som har en skön inställning till varandra. Jag har läst igenom frågorna från dina läsare, och blir förvånad över vilka bekymmer en del har över resor, prylar, eget rum m.m. Var själv en ung mamma på 70-talet, till 2 efterlängtade barn. Det fanns inga pengar till vare sig eget rum eller utlandssemestrar, dyra aktiviteter m.m. Det finns så mycket man kan göra som är kul, utan att kosta skjortan, dela rum kan var hur mysigt som helst och det finns aktiviteter som inte heller är så dyra. Jag tror att en del barn skulle må bra av att få vara hemma när det är lov och bara ta det lugnt, leka med kompisar, ha sovmorgon……… Mina barn är idag vuxna med egna barn och jag tror inte dom funderar över att vi inte var utomlands när dom var små. Däremot vet jag att dom uppskattade att vi brydde oss om varandra….vi hade regler som skulle följas med tider m.m. Loven från skolan innebar sovmorgnar, kompislek, läsning m.m
  Min man kommer från en riktigt stor släkt med många barn, sammanhållningen som dom har med varandra, trots att nästan alla idag är pensionärer, tror jag är ganska unik. Jag kommer att fortsätta följa din blogg och få en inblick i er stora härliga familj…… God fortsättning på 2014!

 4. Sanna skriver:

  Äter ni någon gång vegetariskt?
  Går någon av barnen i någon sport eller spelar något instrument?

 5. Karin skriver:

  Hej, jag har några frågor. Hoppas att du tar dem på rätt sätt för jag menar inget nedsättande utan är bara ärligt undrande.
  1. Är det inte jobbigt att när ni ändå har uppnått en mogen ålder, troligen varit tillsammans rätt länge och har många barn att ha en så ostabil ekonomisk situation och då tänker jag särskilt på boendet. Mitt hem är min stora trygghet och att hyra i andra hand med er familjesituation är för mig helt ofattbart.
  2. Hur reagerar de äldre barnen på er ekonomiska situation och vad jag tänker på då är främst resor. Jag vet att du brukar skriva att er lycka inte kan mätas i pengar osv och att ni är lyckliga över alla barn och det tror jag på men det är ändå så att det är ert val och inte barnens. Barnen älskar säkert sina syskon men de får ändå avstå mycket, gissar jag, som andra tonåringar har som en självklarhet. Att åka utomlands ärbara ett exempel. Alla gör självklart inte det men väldigt många.
  3. det med att barnen delar rum. Vad man än tycker om det så är jag lite förundrad över hur det fungerar. Är alla barnen stöpta i så lika form att det fungerar. Är det ingen sopm gillar att läsa länge och har lampan tänd, gillar att kolla på tv i sängen, lyssnar på musik för att sova osv dvs gör saker som skulle kunna störa någon annan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..