De Norrströmska barnen :-)

 

Många har bett mig att skriva lite kort om våra guldklimpar så jag ska försöka berätta lite om de och deras personligheter 🙂

Det är inte så lätt att sätta ord på allas personligheter men jag ska göra mitt bästa….

1 (7) - kopia - kopia

Vi börjar med den äldsta och går neråt

KEVIN Peter

Vår stora tonåring som är inne på sitt 17:de år redan. Han går första året på gymnasium i Enköping.

Kevin har alltid varit lugnet själv och är det fortfarande. Han har aldrig haft stora humörsvägningar och är lika lugn nu som en tonåring som han var som liten. En pålitlig kille som gärna hjälper till även när man inte ber om det. Han är rätt så impulsiv och när han får nått i hjärnan så ska det helst förverkligas omgående – Lik pappan sin där 😀

♥  ♥  ♥

LINNÉA Vanessa Anita

Vår äldsta dotter, 14 år. Går i 8:n och är även hon en lugn tjej utan några större hormonella inslag 🙂

Linnéa är en riktig karaktär – rolig som få när hon sätter den sidan till. Väldigt teatrisk och har ett språkhuvud som¬†gör mig grön av avund. Även superduktig på att rita ( var kommer hennes skills ifrån är mig en gåta 😀 )Hon byter stil lite då och då och är inte rädd för att sticka ut och se ut som hon vill¬†även om vissa har retat henne för det.

Hon vill hemskt gärna börja bugga men står just nu i en kölista då hon inte har en danspartner ( kanske någon av er har en son som vill dansa med henne 😉 ).

♥  ♥  ♥

JENNIFER Alicia

Vår första tvillingtjej, 11 år och går i 5:n. Jennifer har alltid varit väldigt bestämd och tuff. Hon vet vad hon vill och viker sig sällan. Social och gillar djur. Hon har alltid tyckt om att pyssla och är väldigt kreativ av sig 🙂

♥  ♥  ♥

BENNY Jonathan

Tvillingbror till Jennifer, 11 år och går i 5:n. Benny är raka motsatsen till sin syster, har alltid varit det. Mycket mera försiktig av sig och håller sig mera i bakgrunden. Han trivs bäst så. En lojal vän till de han släpper nära sig. Väldigt lugn även om han kan ta ton när han blir tillräckligt ilsk. Kramgo och extremt mån om sina minsta syskon 🙂 Gillar sport men inte till den nivå att han skulle vilja sporta aktivt. Nu har han börjar på skytte vilket han tokgillar och är väldigt duktig på 🙂

♥  ♥  ♥

SELINA Mirka

Selina är 10 år ( imorgon ) och går i 3:n. Hon har alltid varit väldigt enkel och mestadels bara så glad i sin tillvaro. Har mängder med vänner och är nog vår mest sociala barn. Selina gillar att dansa och djur. Ibland ryker hon ihop med Jennifer och Alice och jäklar så ettrig hon blir då 😀 Att den lugna Selina kan förvandlas så kraftigt är ett mysterium och tur att det inte sker ofta 😉 Tror att hon är ganska lik mig där 😀

♥  ♥  ♥

VICTOR André

Victor fyller 9 år under våren och går i 2:n. Victor är familjens joker, har alltid varit den roligast av alla 😀 Han är en riktig arbetsmyra och den första som vill vara med och hjälpa sin pappa ute med allt från att klippa gräs, hugga ved m.m. Han gillar även att spela tv-spel – helst då med Kevin.

♥  ♥  ♥

OLIVER Sven

Oliver är pojken i vårt andra tvillingpar, 7 år och går i 1:n. Han är nog en blandning av Benny och Victor. Känslig som Benny och samtidigt rolig som Victor. Oliver är den i familjen som kan kläcka ur sig precis vad som helst till vem som helst. Inte ovanligt att han kan säga nåt roligt eller ibland lite pinsamt till någon inne på tex en butik 😀 Han tycker om skolan och att få läxor.

♥  ♥  ♥

ALICE Christina

Tvillingsyster till Oliver, 7 år och går i 1:n. Alice är inte alls lik sin bror utan mera som en mini-kopia av Jennifer. Alice och Jennifer är väldigt tajta och det händer ofta att man hittar Alice sovandes bredvid Jennifer istället för sin egen säng. Hon är väldigt flitig och noggrann med sina läxor och allt annat hon får för sig att pyssla med. Även hon har en vilja av stål, ingen som sätter sig på den tjejen 😀

♥  ♥  ♥

THOR Atle

Thor fyller 6 år under hösten och går på förskolan 20 tim/v. Thor har alltid varit lugnet själv. En mera nöjd unge får man nog leta efter. Han leker lika gärna med vänner/syskon som själv. Han gör alltid det man ber om utan att tjafsa emot. Det är nog minst bråk med och kring honom. Thor älskar att cykla och gör det dagarna i ända när vädret tillåter det 🙂

♥  ♥  ♥

NELLIE Freya Savannah

Nellie fyller 4 år under våren och går på förskolan 20 tim/v. Nellie är trollunge nummer 1 när inte trotsålders-humöret blossar upp. Glad i humöret men har också en stark vilja och testar gärna gränserna mer än de andra barnen gjort. Hon är inte rädd för att göra nya saker utan försöker klara av allt som de äldre syskonen gör 🙂

♥  ♥  ♥

ÄLVA Milléa

Älva är 2 år och hemma heltid med mig. Hon är väldigt lik Thor i det mesta, kanske lite pratigare 🙂 Älva har enormt bra ordningssinne och håller gärna koll på att saker hamnar där de ska. Hittar hon skräp så tar hon upp det och kastar i papperskorgen osv. Hon älskar att sjunga när vi åker bil och favoritlåten just nu är Wrecking ball med Miley Cyrus 😀 När den låten kommer på radio så ylar hon för full hals 😀

♥  ♥  ♥

LILJA Emmelie Clara

Sist ut är då Lilja som är 5 månader imorgon. En nöjd bebis när blöjan är torr och magen är full. Är inte så fallet så låter hon oss veta det med lite skrik 😀 Lilja älskar att ligga på golvet och snurra runt. Bäst av allt är när Älva eller Nellie ligger bredvid henne och leker, då skrattar hon så glatt 🙂 Hon pratar gärna och länge för alla som vill lyssna.

Det var lite om barnen 😉

 1. Har någon av barnen blogg instagram eller liknande?

 2. Va roligt, jag visste inte att er äldsta dotter heter Vanessa (i 2a namn) mina äldsta heter oxå Kevin och Vanessa

 3. Putzi skriver:

  Underbara barn ni har och så kul att få återse er i TV. Har kanske sagt det innan men Tack för du och din fina familj låter oss ta del av er vardag.
  Kramar till er alla

 4. Anette skriver:

  Tack för beskrivningen av era barn :). Dom verkar så glada och goa allihopa! Ni gör verkligen ett fint jobb med dem, det kan man ju se :).

 5. Lisbeth skriver:

  Åhh…vilken familj. Beundrar er som föräldrar. Barnen behöver aldrig leta efter någon att ”vara med”. Tycker synd om alla som är ensambarn. Vilken glädje ni sprider som visar ert liv i tv. Heja er….ni är beundransvärda. Änskar er allt gott.

  1. Malin skriver:

   Och den kommentaren är PRECIS lika dum som de som klagar på att en familj har för många barn! Det är inte synd om ”ensambarn”, det är mer synd om dig som har sådana värderingar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..