Rabatt för alla träningsintresserade

 

Fall in love with Shape Tights ‚ô•

Röhnisch erbjuder alla er läsare 20 % rabatt under perioden 10 – 12 februari 🙂

Rabattkoden är: Loppi

röhnisch

 

 1. Hejsan! Har tittat på familjen Annorlunda ända sedan starten. Vilket jobb med så många barn, inga fritidsproblem…
  Har själv fött och uppfostrat ”bara” fyra barn. Däremot har jag skött om 105 dagbarn, men dem skickar man ju hem till kvällen 🙂
  Hälsningar från ditt hemland!

 2. Lilian skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg Och ”Familjen annorlunda” MEN tycker att Peter svär alldeles för mycket inför barnen. Igår märkte man att något barn tagit efter språkbruket. Är det nåt ni tänker på själva när ni ser på programmet? Inte alltid man tänker på sånt i.r.l. Jag är absolut inte svordomsfri själv ,men har alltid försökt att inte göra det inför barn.

  1. mirkak skriver:

   Vi reagerade lite själva igår på att de fått in just de klippen där Peter svär. Det lät som rätt ofta vilket det inte är i verkligheten…. Tror lite på att de tar medvetet in just såna sekvenser för att göra det till hans jargong eller nåt…. Visst svär vi, båda två men absolut inte jämt och ständigt och även jag svor inför kameran men det har inte tagits med alls 😉 Vi kan svära ( skit, fan och jävlar ) inför barnen men värre ord än så hör de inte alls från oss och de riktigt grova orden som nån fåtal gånger kan komma ur deras munnar har de lärt sig från skolan och kompisar och där sätter vi stopp direkt.

   1. Lilian skriver:

    En positiv sak med din blogg. Du svara alltid lugnt och sansat.En del skulle nog surna till för min kommentar( Som absolut inte var elakt menad). Misstänkte nog att det var som du beskrivit eftersom ni annars verkar ha en så sund inställning till barn o. uppfostran.Allt gott till er!

 3. Evelina skriver:

  Stor *high five* till dig efter dagens program=)
  Älskar det du sa om egentid.
  Har själv bara två små sessor men att få gå på toaletten själv är verkligen lyx=)

 4. Amanda skriver:

  Hej Mirka. Jag tycker att ni verkar vara en mysig familj. Jag gillar familjen annorlunda!!! 🙂 mvh Amanda.

 5. monika skriver:

  Whaaaaaaaat !!!! Blev två plagg till superpris !! Tack tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..