Teknik och schyssta bananer

Jag är ingen hejjare på datorer och de tekniska bitarna men idag har jag försökt att lära mig själv lite nytt. Under Loppi-träffen fick vi lite bra tips som jag har försökt att förverkliga men det går inte så bra för mig 😀 Såg ju så enkelt ut när Therese visade men ja….inte vet jag vad jag pysslar med för det blir inte likadant 😀

Men jag har lyckats, utan hjälp! föra över alla foton från mobilen till datorn – Det ni…..där får ni ett hum om hur mycket jag kan 😀

Jag har Windows 8 vilket jag inte gillar alls. Tycker att den är bara krånglig till skillnad från Windows 7 🙁

Jag har även fixat en ny mail-adress så jag kan ha min gamla till enbart privata mail. Lite lättare då att hålla ordning på mailen tror jag 🙂

Sen tog mina tekniska kunskaper slut 😀

Nellie och Älva har roat sig med att skapa ett totalt kaos i deras rum. All lego ligger överallt förutom de två stora lådorna de ska ligga i. Lådorna hade tjejerna som sina nya sängar. Och så klart så behövde de ta alla täcken och kuddar de kunde hitta 😉 Nu sover Älva i röran men sen ska det städas……kul.

image

Lilja är mest nöjd med att få leka med sin napp 🙂

Loppi har startat en kampanj för en¬†snällare bloggvärld!

Schyssta-bananer-2

Läs gärna mera om schyssta bananer HÄR!

Det är alldeles för mycket näthat nu för tiden och med schyssta bananer visar man att jag är emot näthat!

 1. Windows 8 är inte rolig! Dessutom är windows 8 inte riktigt användarvänlig för vanliga datorer utan mer framtagen för surfplattor, smartphones och datorer med pekskärm, vilket microsoft fått mycket kritik för. Blir kanske bra någon gång i framtiden när pekskärmar finns på alla datorer. Men, här kommer ett tips! På 5 min kan du ändra utseende och funktion på ditt windows 8 till det gamla hederliga windows 7. Du har fortfarande windows 8 med den senaste tekniken men allt ser ut och manövreras precis som du är van vid i ditt tidigare windows. Du kan också enkelt ta bort låsskärmen (den du får upp först när du öppnar windows 8)och istället som vanligt direkt logga in på windows. Gå in på länken nedan och följ de enkla instruktionerna så har du ett användarvänligt windows 8 helt gratis på 5 min. Godkänt och Garanterat fritt från virus och annan skit.Har själv liksom många andra använt det länge och det funkar perfekt. Skulle du ångra dig och vill få tillbaka standardutseende för krångliga windows 8, så tar du bara enkelt bort programmet. Lycka till!
  http://seniornetkungsholmen.se/pdf/Nagra_tips_for_att_fa_en_Windows_8_PC_att_upptrada_som_en_Windows_7_PC.pdf

  1. mirkak skriver:

   Tusen tack Helena!! Det var superenkelt att fixa 🙂 Kram

 2. Jag driver just en blogg om näthat och mobbning.
  Fått mail från flera läsare som blivit så illa behandlade.. Delar med mig utav deras historier så att många fler har chansen att läsa vad som pågår bakom stängda dörrar.

  Mobbning är HEMSKT! Min lokaltidning la upp en artikel om min blogg i lördags för att jag är så engagerad i ämnet mobbning och vill att alla ska få må bra och känna sig värda att leva.

  http://patriciakarlssons.blogg.se

 3. Ja denna teknik låter jag sambon ta hand om, klarade inte ens av all teknologi med dotterns insulin pump när vi fick den…satt stopp i huvudet. Jag lärde mig det viktigaste (ge insulin) och sen fick han lära sig alla komplicerade saker haha 😉

 4. Helen skriver:

  Hej!

  Har precis sett programmet. Ni är min favoritfamilj. 🙂 Ni är så goa och underbart härliga. Du och din man verkar vara så kära så mysigt att se. I eran familj ser man möjligheter och inte hinder. Änskar er all lycka. Många kramar Helen.

 5. Mormor skriver:

  Hej din blogg är alltid lika trevlig att läsa ,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..