ANNONS

Alla ‚ô• dag, griniga gubbar m.m

/

Dagen inleddes med en frukost-date med Carola, Jordan och Jamie på Ikea så klart 🙂

Dagens hiss går till deras billiga och goda frukost som vi njöt av. Och deras jordgubbscheesecake har alltid varit en stor favorit 🙂

image

Efter morgonfika gick vi runt på Ikea och drömde oss bort innan vi avslutade med en varsin glass. Älva var mera intresserad av att fylla i sin shoppinglista 😀

Dagens diss går till griniga gamla gubbar med lika griniga kärringar!

Ni som är bekanta med Ikea-restauranger vet att de har barnlekställen¬† där. Vi sätter oss alltid precis bredvid de så att barnen kan leka när de har ätit klart. Vilket Jordan, Jamie och Älva gjorde idag som de alltid brukar. De lekte, skrattade och hade skoj – absolut inget högljutt eller vilt lek ( varken jag eller Carola blundar för busiga barn utan tar tag i ungarna om det skulle bli störande livligt lek ). Helt plötsligt kommer en äldre gubbe fram i förbifarten och mumlar grinigt : ” Kan ni be era barn bara tystare, det här är faktiskt en allmän plats och de låter för mycket!”.

Jag kan lova att både jag och Carola tappade hakorna till fotfästen ! Vi tittade på varandra, totalt oförstående till anklagelsen och gubben gick vidare mumlandes för sig själv. Jag fick upp hakan och hann säga : ”Vad…? SÅ högljudda kan du inte mena att de är…?” Jag pratade med hans rygg så inget svar kom…..

Vi frågade varandra om ungarna hade låtit så mycket men nej….hur ärliga vi än var så kunde vi inte tycka det. De lekte och skrattade ibland. Inte tyst och inte högljutt utan i normal nivå.

Resten av tiden vi satt där satt denna gubbe med sin tant och gav oss the evil eye . De satt en bit ifrån oss och glodde surt.

grinig gubbe

Dagens diss – griniga gubbar

Låt mig aldrig bli så grinig när jag blir gammal och skulle jag bli det så ge mig förstånd nog att sätta mig långt ifrån barnens lekställen om jag inte klarar av lite ljud från lekande barn….

Ja happ, alla hjärtans dag idag. Lite väl kommersiellt tycker jag som föredrar att visa kärlek och vänlighet spontant året om 😉

Men visst är det härligt när barnen har pysslat ihop fina saker ‚ô•

image

Med denna hjärta som Oliver gav oss i morse vill jag önska er alla en härlig alla hjärtans dag – Jag tycker om er alla ‚ô•

Kram kram ‚ô•

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00