Finest Awards 2014

 

Skrev ett inlägg imorse och nu är all text borta!?? Skumt?? Får väl göra ett nytt försök….

Fick ett mail igår från Finest där de berättade att jag är en av finalisterna i kategorin Bästa föräldrarblogg i deras Finest Awards 🙂

Jag blev väldigt överaskad och så klart glad! Min ”lilla” blogg en finalist bland de riktigt stora bloggarna liksom 😀

Efter att ha messat med Carola så blev det en dubbel glädje eftersom hon är nominerad i kategorin Engagemang 🙂

finest

Mina chanser att vinna är föga stora och jag är bara glad över att vara en av finalisterna men det kan ju inte skada att böna och be er att rösta på mig och Carola 😉 Så snälla fina läsare, gå in HÄR och rösta ‚ô•

Du kan rösta en gång per dag per IP-adress så kommer ni åt flera olika datorer m.m så rösta från de allihopa varje dag 😉

Röstningen är öppen fram till 9/3-14.

Tusen tack ‚ô•

 1. Lotta skriver:

  Hej! Har nyss börjat följa din blogg och gillar den verkligen 🙂 Så röstar självklart på den!!

 2. Nina skriver:

  Ahh men självklart har jag röstat på både på dig och Carola 🙂 Håller nu tummarna för er!!

 3. Helena skriver:

  Jag har röstat på dig för att du är: öppen, ärlig, generös, socialt begåvad, tänkande, kännande, ödmjuk och så fruktansvärt duktig. Och för att du gillar dina läsare, ja man känner sig faktiskt gillad och uppskattad av dig. Tack för en fin blogg‚ù§Ô∏è

 4. sharai skriver:

  Följt många bloggar genom åren och brukar vanligen inte kommentera och har aldrig röstat. MEN, du Mirka tycker jag förtjäntar verkligen en nominering (och även att vinna), din blogg är ärlig, intressant, uppdateras ofta, det är kul att ta del av dig och din familjs liv och du driver en JÄTTEBRA blogg, keep on going 😀 och skit i negativa kommentarer (så gott det går förstås, lättare att säga än att göra antar jag), du har min röst :D, hoppas du vinner!!!

 5. Sandra skriver:

  Har röstat på dig nu. Jag röstade tyvärr inte på Carola.. inte för att hon inte förtjänar att vinna, det gör hon alldeles säkert, utan för att jag inte har läst hennes blogg. Christian Gidlunds historia är dock en jag har läst och en som jag tycker att alla borde läsa. Något som berör en något enormt. Tyvärr var de nominerade i samma kategori, annars hade jag röstat på båda. Lycka till!

  1. Cattis skriver:

   Jag röstade samma som du, Christians blogg är solklart värd detta pris….vilken fantastisk kille han var och han berörde djupt i mångas hjärtan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..