ANNONS

Handlat, Tingeling, Lets Dance m.m

/

Igår skulle vi åka och storhandla när Peter kom hem från jobbet. Tiden gick och ingen Peter som kom hem…..Efter kl. 18 ringde han och sa att han precis åkt från jobbet. Så för att hinna handla fick vi tänka om snabbt och kolla om Kevin ville passa barnen så att jag kunde åka och möta upp Peter i Uppsala. Det var lugnt så jag tog med mig de 2 minsta och for iväg 🙂

Barnen hade ätit middag men jag och Peter gick där i affären skitahungriga och såg framemot att ta en korv när vi var klara. Dessvärre så hade de stängt korvförsäljningen precis innan vi kom dit. Det fick bli plan B = Burger king.

Älva kände sig som en kung 😀

image

Miiin dricka 😀

Barnen hemma hade roat sig med att titta på film så de gick det inget nöd på 🙂

Klockan hann bli 22 när vi äntligen kunde sätta oss ner och glo på dumburken…..

Imorse väckte barnen mig kl. 8 och tjatade om att gå ut. De hade upptäckt att det hade kommit ännu mera snö under natten. Jag tyckte att de kunde¬†gå ut efter frukosten men orkade inte dividera med de i ett alldeles nyvaket tillstånd. Så ut med ungarna och jag fick en lugn stund i köket 😉

Sportlov är lika med ständigt städande för mig. Det¬†är i stort sett det jag gör på dagarna + några kaffepauser, matlagning osv. Är det inte¬†ett evigt plockande efter kläder så är det leksaker som de sm嬆strör runt sig precis överallt eller så tar man upp efter ungarna i köket. Och tjatar gör jag massor 😀 Varför ska det vara så svårt att ta undan efter sig…?¬†” Att städa när man har småbarn är som att skotta när det snöar” – Stämmer ju så bra fast under loven är det mera som att ” Att städa när man har barn¬†som har¬†skollov är som att skotta när det är snökaos med klass 3-varning” 😀

Nellie och Älva har roat sig med att leka ” vi ska åka bil”-leken (?). De har rivit bland alla mössor och vantar och bytt ytterkläder 10 gånger minst. Även Lilja fick vara med i leken 😉

image

Sötnosarna 😀

Jag gorde en hårinpackning imorse och framåt kl. 13 kom jag på att det var nog dags att ta en dusch 😉

image

Nu har jag kört Linnéa och Jennifer till bussen. Tjejerna ville åka in till Uppsala och handla lite 🙂

Helgen är fullspäckad igen. Imorgon åker jag med min mamma till Eskilstuna och jag hoppas att Jenny the frisörska kan göra underverk med mitt hmmm….hår. På söndag är vi inbjudna till nya Tingeling-filmen i Stockholm så jag åker dit med 5 döttrar 🙂

Idag fick jag en VIP-inbjudan till Lets Dance om ett par veckor vilket ska bli jätteskoj 🙂 Så tanken är att jag och kära maken ska komma iväg på det ‚ô• Vi firar 12 årigt bröllopsdag den helgen och har hotell bokad lör-sön men ska försöka ändra det till fre-lör istället 🙂

Hur ser eran helg ut?

Kram kram ‚ô•

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00