Gästinlägg!

Hej

Jag heter Anette Palmberg.¬† Jag är en trebarnsmamma, fästmö, vän och starkt engagerad ideellt

Jag har nyligen startat en blogg http://blogg.alltforforaldrar.se/astar/

Min dröm med denna blogg är att jag ska kunna ha den som mitt arbete och leva på den. Nu kanske ni tänker

– Men snälla människa sluta dröm och¬†skaffa dig ett jobb‚Ķ.

Och det har jag. Jag arbetar heltid med sjuka barn och funktionsnedsatta barn.

Utöver detta arbetar jag ideellt och har gjort de senaste 6 åren med Kvinnojouren.

Men det är först nu jag¬†arbetar jag med¬†att förverkliga en dröm. Jag bygger upp min ideella dröm med början i min kommun.

Den drömmen består av att Alla barn ska få samma möjligheter / Det ska inte synas eller märkas vilka bördor en del barn bär på grund av föräldrarnas ekonomi eller bli retade för hur man ser ut.

Många barns föräldrar har hamnat i svåra ekonomiska lägen vilket drabbar barnen.
Barnen blir drabbade genom att få gå i kläder som inte är hela, trasig skor , inte har med sig en gymnastikpåse till idrotten, har inte med sig frukt till skolan, kan inte delta i aktiviteter på skolan så som skridskoåkning, åka till badhuset osv. och även kunna ha sitt barnkalas.

Minideella förening ser till att alla barn somnar med mat i magen.¬† Att barnen har möjlighet att äta frukost hemma. Att man kan få ingredienser till en tårta och ha sina kompisar på ett kalas. Och saker till skolan aktiviteter.

För att kunna förverkliga detta behöver jag andra människors hjälp. Behöver hjälp att sprida min blogg så jag får många läsare så min blogg blir en attraktiv¬† plats att annonsera på, får människor med bra resurser och kontakter att hjälpa mig. Företagare som vill annonsera på kommande hemsida.

Vill ni hjälpa mig på denna resa? Genom att sprida detta meddeande och min blogg?? Följ mig gärna på http://www.bloglovin.com/blog/11812101

Läs min blogg från början – jag kan garantera er en helt ny livssyn – Garanterat

Ingen kan göra allting men alla kan göra någonting. Tillsammans för utsatta barn.

Tack för att du läste.

Med vänlig hälsning Anette

ideellt

  1. Underbart initiativ! Jag delar hennes brev vidare på min blogg 🙂

  2. Underbart initiativ! Jag delar hennes brev vidare på min blogg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..