Tid åt familjen

Det har varit lite mycket i huvudet de senaste dagarna och igår ville jag helt enkelt bara umgås med min syster och mina föräldrar. Även om vi pratar ofta på telefon så är det inte samma sak som att umgås irl och nu ville jag lägga min tid på att bara umgås med de 🙂

Tog med 6 ungar ( fler får ju inte plats i min bil 😉 ) och åkte först till min systeryster i Väsby. Vi blev kvar där i ca 3 timmar, åt ihop och hade det bara så mysigt. Innan vi åkte hem så stannade vi till hos min mamma för en fika 🙂

image

image

Det blev en heldag med de bästa ‚ô•

Jag fick ett träningsschema av min syster som verkar bra och idag har jag kört igång med det. Jag har inte kännt mig ett dugg motiverad till träningen samtidigt som jag har fått ångest över den bristande motivationen. Det är jobbigast de första gångerna men nu känner jag att viljan är tillbaka så nu kör jag på ordentligt 🙂

image

Nellie och Älva gjorde sitt bästa och försökte härma mig i allt 😀

Ikväll ska jag till Loppis event på Junibacken och kommer att missa dagens Familjen Annorlunda och även Game of Thrones….. Jag får titta på de imorgon istället 😉 Ikväll åker vi till Finland. Det var en efterlängtad resa för oss. Vi hade planerat vår resa dit i över ett halvår då hela min familj skulle dit och fira min morfar. Sen blev vi frågade att medverka i FA…..Och vår resa fick flyttas ett par veckor men det löste sig bra ändå och vi fick en härlig helg 🙂

Sen vill jag tackar er alla som har orkat stå ut med mitt tjat om röstningen och ni som har röstat på mig!!

Jag är superglad för att ha först och främst blivit nominerad till Finest Awards och att ha blivit vald till en av finalisterna är stort och en vinst i sig. Jag tror absolut inte att jag kommer att vinna, konkurrensen är alldeles för tuff men att ni har lagt massa röster på mig är en stor vinst för mig oavsett så tack och åter tack ‚ô•

Nu ska jag röja färdigt här hemma innan skolbarnen kommer hem.

Kram kram ‚ô•

 1. Hej Mirka!

  Fantastiskt roligt att följa din blogg och se er fina familj på FA. Sammansvetsat gäng, som du säger, det är ni verkligen!!! Jag är full av beundran och jag lyfter på hatten! Och till sist: det syns då inte på din kropp att du fött så många barn! Du är jättefin även i träningsoutfit!!
  Kram på dig!
  PS. Jag är också från Finland, fast från Polcirkeln! 🙂 DS.

 2. Hej Mirka!

  Fantastiskt roligt att följa din blogg och se er fina familj på FA. Sammansvetsat gäng, som du säger, det är ni verkligen!!! Jag är full av beundran och jag lyfter på hatten! Och till sist: det syns då inte på din kropp att du fött så många barn! Du är jättefin även i träningsoutfit!!
  Kram på dig!
  PS. Jag är också från Finland, fast från Polcirkeln! 🙂 DS.

 3. Anette skriver:

  jamen vilken pinsam miss av TV4, verkligen!!!!!!! De borde ju veta bättre. Tyckte också att det där kan väl inte vara H:fors och att du var ju inte därifrån heller?!

  Dina morföräldrar verkar så gulliga. 🙂 Hoppas ni hinner med några besök ännu.

  H. en finländare

 4. Anette skriver:

  jamen vilken pinsam miss av TV4, verkligen!!!!!!! De borde ju veta bättre. Tyckte också att det där kan väl inte vara H:fors och att du var ju inte därifrån heller?!

  Dina morföräldrar verkar så gulliga. 🙂 Hoppas ni hinner med några besök ännu.

  H. en finländare

 5. Lycka till med träningen, hur kan man vara så snygg efter alla graviditeterna!! Själv har jag fem barn och är i stort behov att sätta igång med träningen jag också, tack för att du inspirerar mig 🙂

  Kram Madame Edith
  http://madame-edith.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..