ANNONS

Tid åt familjen

/

Det har varit lite mycket i huvudet de senaste dagarna och igår ville jag helt enkelt bara umgås med min syster och mina föräldrar. Även om vi pratar ofta på telefon så är det inte samma sak som att umgås irl och nu ville jag lägga min tid på att bara umgås med de 🙂

Tog med 6 ungar ( fler får ju inte plats i min bil 😉 ) och åkte först till min systeryster i Väsby. Vi blev kvar där i ca 3 timmar, åt ihop och hade det bara så mysigt. Innan vi åkte hem så stannade vi till hos min mamma för en fika 🙂

image

image

Det blev en heldag med de bästa ‚ô•

Jag fick ett träningsschema av min syster som verkar bra och idag har jag kört igång med det. Jag har inte kännt mig ett dugg motiverad till träningen samtidigt som jag har fått ångest över den bristande motivationen. Det är jobbigast de första gångerna men nu känner jag att viljan är tillbaka så nu kör jag på ordentligt 🙂

image

Nellie och Älva gjorde sitt bästa och försökte härma mig i allt 😀

Ikväll ska jag till Loppis event på Junibacken och kommer att missa dagens Familjen Annorlunda och även Game of Thrones….. Jag får titta på de imorgon istället 😉 Ikväll åker vi till Finland. Det var en efterlängtad resa för oss. Vi hade planerat vår resa dit i över ett halvår då hela min familj skulle dit och fira min morfar. Sen blev vi frågade att medverka i FA…..Och vår resa fick flyttas ett par veckor men det löste sig bra ändå och vi fick en härlig helg 🙂

Sen vill jag tackar er alla som har orkat stå ut med mitt tjat om röstningen och ni som har röstat på mig!!

Jag är superglad för att ha först och främst blivit nominerad till Finest Awards och att ha blivit vald till en av finalisterna är stort och en vinst i sig. Jag tror absolut inte att jag kommer att vinna, konkurrensen är alldeles för tuff men att ni har lagt massa röster på mig är en stor vinst för mig oavsett så tack och åter tack ‚ô•

Nu ska jag röja färdigt här hemma innan skolbarnen kommer hem.

Kram kram ‚ô•

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00