Nya favoritkläder och beslutångest

Nu har jag fått¬†hem mina nya byxor från Fanny Michel som jag fick byta till en mindre storlek.

Dessa jeans är heeelt underbara, sitter skönt på och är dessutom snygga – helt klart ett par byxor jag kommer att använda väldigt ofta 🙂

Toppen är såå i min stil. Tunt behagligt tyg, sitter löst och snygga vingar i ryggen 🙂

Och skorna har ni ju sett tidigare – De är bara mitt bästa köp ever, jag har använt de dagligen sen jag fick hem de!

image

Byxorna hittar du HÄR¬†( stora i strl ), toppen HÄR och skorna HÄR 😉

Följ gärna Fanny Michel på Instagram, där lägger de ut nya plagg med jämna mellanrum 😉 fannymichelgbg

Idag var det segt att vakna upp. Jag la mig runt kl. 22 och har sovit som en stock – kanske just därför jag kände mig halft död imorse ….? Inte bra med för mycket sömn 😀 Selina, Alice och Linnéa är hemma idag och kurerar sig. Linnéa har fått agera smakråd för mig då jag har som vanligt lite beslutångest för kvällens klädval…..

Jag bara älskar den svarta klänningen med paljetter från Plain Vanilla men känner att den kanske är en storlek för stor….? Den är snygg, lyxig och lite vågad för en lantis som mig. Tunt tyg som faller ner snyggt och helt öppen på sidorna ner till höfterna. En svart underklänning är ett måste och där blev det då lite out of my Comfort zone 😀 Men den är ju så fin 😉

image

Den andra klänningen är en gammal ”trasa” jag hittade i garderoben. -Jag hade den på mig på Älvas dop sen har den bara hängt. Skärpet tog jag från en annan klänning då jag tyckte att det behövdes en till just denna klänning 😉

Så….Vad säger ni??? Vilken ska jag ta på mig till kvällens festligheter på Café Opera???

Ni får vara lite snabba med era svar – senast kl. 16 behöver jag ha gjort mitt val 😉

( och tänk på att jag ska sminka mig och locka håret också 😉 )

Tack tack ‚ô•

Jag ska försöka hinna lägga ut en tävling också innan jag åker så ni vet 😉

Kram kram ‚ô•

 1. carola skriver:

  shit va snygg du är Mirka tänk om man kunde se ut så där efter 12 barn inte ens i närheten efter 3

 2. carola skriver:

  shit va snygg du är Mirka tänk om man kunde se ut så där efter 12 barn inte ens i närheten efter 3

 3. Bella skriver:

  Shit va snygg du är på de båda översta bilderna! 🙂

 4. Bella skriver:

  Shit va snygg du är på de båda översta bilderna! 🙂

 5. Linnea skriver:

  Hej! Läs gärna min blogg – skriver om behandlingen jag får på en psykiatrisk avdelning, med hjälp mot ätstörning UNS. Jag har en ovanlig typ utav ätstörning, därför hade de så svårt att behandla mig. Det började med att jag rasade i vikt och inte alls gick upp som de skulle, de ökade mitt matschema men inget hände på vikten. NU, efter 6 veckor så har jag ÄNTLIGEN fått friheten att få kunna äta precis huuur mycket jag vill, så att jag äntligen kan börja gå upp i vikt! Följ gärna min kamp på behandlingshemmet för att se om jag lyckas… Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..