Tvätt, städ, packning och bakning

Dagen har verkligen gått i ett. Mycket som skulle göras innan vi åker imorgon förmiddag för man vill ju inte lämna huset i kaos 😉 Jag har jobbat hårt med att få bort all tvätt under några dagar nu och lyckades med det uppdraget. Kommer ju att ha massa tvätt igen efter helgen så det är skönt att korgarna är tomma 😀 Jag hann också kolla på Greys Anatomy under ”lunchpausen” så det har inte bara varit slit idag 😉

Lilja älskar att leka på golvet och snurrar runt överallt. Hon blir dock lite frustrerad när hon inte har lärt sig att komma framåt utan bara bakåt när hon ligger på mage 😀 Allt lek är också ganska tröttsamt efter ett tag….

image

Och då är det skönt med en powernap ‚ô•

Jag har glömt att visa er en fin present jag fick förra helgen. Jag har varit klocklös i minst ett år och inte direkt prioriterat att köpa en ny klocka även fast jag tycker om att ha en på armen.

image

En urtjusig Fossil-klocka från Klockkungarna.se :-)¬†Vi köpte ju en klocka därifrån till Kevin i julklapp och redan då hittade jag några favoriter som Peter hade lagt på minnet 😉 Kika gärna in på deras Facebook-sida där man ofta hittar bra erbjudanden m.m 🙂

Igår beställde jag nya vårskor till mig från Fanny Michel. Jag älskar verkligen de första mockasinerna jag köpte därifrån och kunde inte motstå frestelsen när jag såg dessa ….

image

De kom redan idag till min lycka och är såå snygga och precis lika sköna 🙂 Jag ska nog senare beställa även ett par ljusrosa eller vita byxor tror jag…..

Efter middagen stod det packning på schemat och som barnen har väntat och tjatat på det – de har resfeber till max 😀 Killarna har redan för flera dagar sedan packat sina ryggor med leksaker, böcker och gosedjur och varje dag har de inspekterat sina väskor för att kolla att rätta saker ligger där i 🙂

Jag började packa metodiskt, en persons kläder¬†i taget. Först stora resväskan med mina, Nellies, Älvas och Liljas kläder. Sen en väska med Linnéas,¬†Jennifers, Selinas och Alices kläder och sist en väska med Bennys, Victors, Olivers och Thors kläder. Alla ville välja sina kläder själva sen fick jag komplitera upp lite för vissa som glömt både ett och annat 😉 Peter och Kevin fick snällt sköta sina egna packningar 😀

image

Nu är vi nästan redo för Karlstad!

Det blir en tidig morgon imorgon. Vi ska passa på att handla lite blöjor och även skor till några av barnen i samma veva som när vi hämtar upp hyrbilen. Sen hem och lasta in allt i bilarna och iväg. Det var inte direkt önskvärt med all snö som kommit så jag hoppas på att resan går smidigt ändå. Som tur är så har det ju lovats riktigt fint väder till helgen igen 🙂

När barnen hade lagt sig ville Kevin att jag skulle klippa hans hår lite grann – ungen vet inte vad han gav sig in på och jag försökte säga att klippa hår är inte min grej men han insisterade 😀 Och nu snackar jag om att klippa med sax, med en apparat hade det inte varit några problem alls 😉 Det var håret bak vid nacken som skulle klippas och det gick väl hyffsat ändå tack och lov.

image

Linnéa höll mig sällskap ( ? ) när jag efter hårklippningen började baka enkla frallor utan gäst 🙂

image

De ska helst ätas på en gång men nu bakade jag de till frukost 🙂

Recept finns HÄR 😉

Nu är det väl bara sängen som gäller, bara jag här hemma som är vaken fortfarande 😉

Kram kram ‚ô•

 1. Molly skriver:

  Tycker att ni verkar vara en helhärlig familj. Har inte tittat så mycket på den här säsongen av familjen annorlunda, så jag blev glatt överraskad av ert nyaste underverk! Stort grattis =) /M

 2. Molly skriver:

  Tycker att ni verkar vara en helhärlig familj. Har inte tittat så mycket på den här säsongen av familjen annorlunda, så jag blev glatt överraskad av ert nyaste underverk! Stort grattis =) /M

 3. Hej Mirka! Stövlarna är dem sköna att gå i ?
  Ha det gott, hälsa familjen ni är störtsköna!

  1. mirkak skriver:

   De är faktiskt supersköna 🙂

 4. Hej Mirka! Stövlarna är dem sköna att gå i ?
  Ha det gott, hälsa familjen ni är störtsköna!

  1. mirkak skriver:

   De är faktiskt supersköna 🙂

 5. Maria skriver:

  Den eviga tvätten! haha usch ja jag tycker inte att jag gör någe annat än att tvätta, tvätta, tvätta och då har jag bara 2 barn 😛 Hhoppas att ni får det bra i helgen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..