Gästinlägg :-)

 

Fina Satu frågade mig här om dagen om hon fick gästblogga hos mig igen och eftersom jag tycker att det är roligt när hon gör det så här kommer det 😉

Hej allihopa! Det här är nog tredje eller fjärde gången som jag får äran att VIP blogga här hos Mirka och jag är så glad och exalterad¬† över möjligheten! Sist jag gjorde ett gästinlägg här var¬†efter förra sommaren när jag precis skulle ut med att jag var gravid med barn # 6 och var lite ”orolig” över att berätta för omgivningen då reaktionerna inte vart så poppis redan vid 5:e barnet
Flörtande ansikte
Jag fick en massa fint respons från er som kikade in hos migtack!
Tjockt svart hjärta
En presentation då:
Satu heter jag, Hej! Jag är en glad tjej på 30 år, bor i Haninge med min man som är från Uruguay och våra 5 (snart 6) småttingar
Nicole våran 5 åriga drama queen med ett hjärta av guld,
Vanessa våran 4åriga virvelvind som älskar skor, svarta tights, väskor och läppglans/läppstift, läpsyl you name it, she loves it.
Tvillingarna Jonathan & Danilo 3 år så lika men ändå så olika till sättet. Jonathan är busig, kaxig och full fart på och Danilo är lugn och snäll och hjälpsam.
Och så Olivia som är 1 år som tror sig vara så mycket större än vad hon är. Rolig prick som pratar för fulla muggar (fast vi pratar 3 språk hemma (finska, svenska,spanska)) och vill gärna vara med överallt.
Mer om oss —> Jag bloggar på www.mybabydolls.blogg.se där jag skriver om min vardag som hemmamamma/fru åt dessa 5 småttingar och om min graviditet, tankar, funderingar och om allt mellan himmel och jord, egentligen.
Leende ansikte med solglasögon
Header
Nu har jag hunnit komma till graviditets vecka 33+0 med vårat 6:e barn och jag/vi längtar så mycket efter denna nya familjemedlem! Som för övrigt är en liten pojke och som än så länge är namnlös.
Vi är verkligen helt oense om namn! Hur gör man när man inte alls kommer överrens? Stackars barn går under namnet ”Torgny” i magen pga en mardröm som jag hade
Ansikte med glädjetårar
¬† Annars så mår jag helt ok nu. Är sjukskriven pga prematura sammandragningar, (har fött 4 av 5 barn prematurt) och ska på igångsättnings samtal i mitten av april
Leende ansikte med leende ögon
Får se om jag hinner så långt bara, sist gjorde jag ju inte det 😉
Vecka 32 + 0
För övrigt planeras det för fullt för tvillingarnas 4årskalas som är om två veckor. Tänk att vi då kommer att ha TRE 4åringar här hemma i ca 3 månader.
(Vanessa är 9 månader äldre än tvillingarna)
Oj, nu babblar jag på bara.
Vore jätte kul om ni ville hänga med mig på denna resa, våran vardag och dessa sista veckorna som 5barnsmamma och välkomna en ny människa till¬† världen.
Tjockt svart hjärta
Ni är varmt välkomna!
Kika in hos mig: www.mybabydolls.blogg.se
P.S Tack vännen Mirka för denna möjlighet! Jag har sagt det förut och jag säger det igen- jag älskar din blogg och hur du skriver. Du är en god förebild och du & Peter¬†gör ett kanon fint jobb med alla barnen! Jag är stolt som har fått¬†‚Äúlära känna‚Äù dig, du är grym!
 1. Hej!
  Vilken vecka är du i nu?
  Tidigare har jag fött 39+5, 34+3, tvillingarna i vecka 30+3 och 1-åringen vecka 36+3.
  Dom vet inte varför jag fött för tidigt, jag har haft sammandragningar under hela gravidiyeterna och börjat öppna mig ”tyst”.
  Jag går på livmodertapps behandling som ska hålla tappen stängd, vi får se hur länge den hjälper 😉

  All lycka till, till dig! Det kommer att gå jätte bra!
  Kram!

 2. Hej!
  Vilken vecka är du i nu?
  Tidigare har jag fött 39+5, 34+3, tvillingarna i vecka 30+3 och 1-åringen vecka 36+3.
  Dom vet inte varför jag fött för tidigt, jag har haft sammandragningar under hela gravidiyeterna och börjat öppna mig ”tyst”.
  Jag går på livmodertapps behandling som ska hålla tappen stängd, vi får se hur länge den hjälper 😉

  All lycka till, till dig! Det kommer att gå jätte bra!
  Kram!

 3. hej! vi är lika långt gångna, men ja väntar barn nummer 2.. vilka veckor har du fött innan?? och varför (om man vet alltså) jag har havandeskapsförgiftning och fick värkar igår, men dom stoppades och ja fick kortison för lungorna) ska imorgon på samtal på akademiska om hur vi ska gå vidare, vart krångligt då jag har gbs, tidigare akutsnittad (vissligen öppen 9cm) och nu har högt blodtryck, ja åsså vill jag inte alls nå gärna ha ryggbedövning heller, eller inget alls lika som sist, -ja tills ja sövdes då)

  legat inne 3 dygn nu och får inte gå omkring mer än på toa.. och bilresorna till sjukhuset då.. men min första är 5år så hon klarar sig rätt bra, men fixa mat lär man ju… hon går inte på dagis, men har 3 aktiviteter i veckan, men nu får ja inte köra bil heller…

 4. hej! vi är lika långt gångna, men ja väntar barn nummer 2.. vilka veckor har du fött innan?? och varför (om man vet alltså) jag har havandeskapsförgiftning och fick värkar igår, men dom stoppades och ja fick kortison för lungorna) ska imorgon på samtal på akademiska om hur vi ska gå vidare, vart krångligt då jag har gbs, tidigare akutsnittad (vissligen öppen 9cm) och nu har högt blodtryck, ja åsså vill jag inte alls nå gärna ha ryggbedövning heller, eller inget alls lika som sist, -ja tills ja sövdes då)

  legat inne 3 dygn nu och får inte gå omkring mer än på toa.. och bilresorna till sjukhuset då.. men min första är 5år så hon klarar sig rätt bra, men fixa mat lär man ju… hon går inte på dagis, men har 3 aktiviteter i veckan, men nu får ja inte köra bil heller…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..