Julafton igen eller redan…eller nåt!

Igår var vi på Lekmers butiksinvigning i Barkaby. Det är deras första fysiska butik och som jag skrev igår så är jag glad över att de öppnar butiken 🙂 Älskar att nätshoppa från Lekmer men ibland föredrar man ändå att gå i en butik så man kan klämma och känna på varorna 🙂

Och jag säger bara grattis Lekmer!

Fina lokaler med bra utrymme och bra utbud 🙂 En lekhörna har de där det finns soffor , bord och leksaker och där kan man ta en paus med en kopp kaffe – toppenidé!

image

Jag kan bara inte låta bli att kika på barnvagnar när jag är inne i en sån butik 😀

image

Och där hade de mängder med olika sorters vagnar 🙂

image

Nina med familj var på plats och nu ser vi ännu mera framemot att åka båt med de ( och flera andra )¬†på lördag 🙂

Det absolut bästa med Lekmers nya butik är helt klart deras outlet-hörna!

Holy shit vilka makalösa fynd vi gjorde där! Vi var bland de första som fick nys om outlet-hörnan och hann plocka till oss ganska mycket tokbilliga saker innan hörnan blev fylld av andra shoppinggalna besökare 😀

Outlet-hörnan måste ni komma ihog att kika på när ni besöker Lekmer!! De fyller på med varor där varteftersom och det är då varor som tex har kantstötta kartonger eller dylikt så man vet aldrig innan vad som kan tänkas finnas där 😉

De här sakerna kom vi hem med:

image

Lego Friends lego – en stor och en liten + en adventskalender.

En fiske-spel.

3 par skor varav 2 par blinkande.

En legolåda med lego i.

En hylla för läxor.

Top Modell-bok/häfte och någon sorts Spiderman-leksak.

6 st matlådor med flaska.

image

En Cars-leksak ( som fanns inte på outlet utan har rabatt nu under helgen. Nypris 699kr – kostar nu 99kr ).

3st Monster High-dockor.

Lego – 2st lådor och 2 st mindre.

En Darth Vader-mask + dräkt.

En drickhållare till barnvagn.

image

En docka.

Den sååå snygga Brio dockvagnen jag är helt kär!

Och en enklare dockvagn.

image

Leksaks-kaffemaskin.

Mini sackosäck.

3st olika trollerilådor.

Och sist men inte minst – En ny vagn 😀

Fan jag kunde bara inte låta bli att köpa vagnen – den var för billig för det! Bara för att kartongen var trasig på flera ställen.

Min tanke var att köpa den och sälja vidare och tjäna en liten hacka på det men när vi kom hem och jag hade monterat ihop vagnen sa Peter:

Den behåller vi!! Jag vill ha den i min bil till Älva!!”

Okej, sa jag…..du bestämmer ( inte mig emot liksom 😀 ) !

image

Och jag måste säga att den blir perfekt till Älva till sommaren. Hon har gott om utrymme i vagnen 🙂 Skulle fasiken kunna tänka mig en likadan/likvärdig till Lilja – den blir så sjukt liten som ihopfälld och vårt bagageutrymme är ju inte baftastort direkt….

Ska vi ha en liten gissningslek?

Hur mycket handlade vi för igår?

Den som kommer närmast vår totalsumma för alla dessa saker jag visat upp här vinner en…….vad sägs om denna bok:

gravidbok

Så in och gissa med er 😉

Kram kram ‚ô•

LOADING..