Små terrorister

Att ha en 6-åring, en 4-åring och en 2-åring hemma ( Lilja är ju så klart¬†också hemma men räknas inte in just här ) när alla andra barnen är i skolan är oftast en dans på rosor…..oftast. Idag är de tre som små terrorister som gör allt för att trigga upp varandra och hittar på det ena buset efter det andra eller så bråkar de. Har nästan¬†inte gjort annat än antingen gormat på de, medlat mellan de eller städat efter de.

Ibland känner man verkligen att man lever 😀 Och jag älskar de massor, mina små troll ‚ô•

Vill ni hjälpa till och bidra en liten peng till Childhood så kan ni beställa denna snygga tygpåse med illustration av coola Kitty Jutbring 😉

Halva beloppet går oavkortat till Childhood!

image

Påsen finns att beställa HÄR 🙂

image

Älva har fått tag i Victors kamera och försöker förstöra laga den 😉

image

Man kan se from ut mellan busen 😀

Skolbarnen har tagit mellanmål och lite halvhjärtat försökt städa efter sig…..nu är det min tur att städa efter deras städning 😉

Lite bilder från helgen 🙂

ute1

Gungeligung

ute3

New Batgirl is in Town

ute4

ute5

Liten, minst och starkast

ute2

Och hur cool är inte denna tvilling-maskros då ?

Kram kram ‚ô•

P.S. Åter igen – Tusen tack för era tips ‚ô•

 1. Hej mirka! Tänkte höra om du har nåt tips på hur man får en 4 månaders bebis att komma till ro och sova på dagen? Vagnen funkar oftast ute men man orkar ju inte springa ut titt som tätt. Vagga i famnen fungerar oftast inte längre.oftast slutar det med att hon hinner bli övertrött och då är det endast axeln som funkar vilket blir jobbigt i längden

 2. Hej mirka! Tänkte höra om du har nåt tips på hur man får en 4 månaders bebis att komma till ro och sova på dagen? Vagnen funkar oftast ute men man orkar ju inte springa ut titt som tätt. Vagga i famnen fungerar oftast inte längre.oftast slutar det med att hon hinner bli övertrött och då är det endast axeln som funkar vilket blir jobbigt i längden

 3. Deer skriver:

  Supermorsa! Kram

 4. Deer skriver:

  Supermorsa! Kram

 5. Lollo skriver:

  Är in och läser din blogg ibland och jag beundrar dig för att du alltid har en så trevlig ton i ditt skrivande. Förstår att alla dagar är inte ljuvligt rosa men det är sällan du beklagar dig. Läste en annan blogg förut som en storfamiljsmamma har, där var det svordomar vartannat ord och hela livet verkade vara skit, inte kul att läsa. Ni verkar vara en supertrygg familj där det alltid är något på gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..