Torka, snickeri och annat bladder

Jag har haft lite bloggtorka och/eller brist på tid att sitta i lugnans ro och skriva. Det blir så ibland 😀

Annars har det bara flytit på. Linnéa praoar på Thor och Nellies förskola denna vecka 🙂 Tyvärr så har några barn blivit sjuka igen 🙁 Hostar riktigt illa, speciellt på kvällarna och nätterna. Nellie är värst och spyr upp härliga slemklumpar 🙁

Vår tvättstuga har gått igenom en liten förvandling. Jag viker alla kläder vart eftersom de har torkat och lägger allas klädhögar på köksbordet så att barnen kan sen ta sina kläder och lämna de där de skall vara. Det har väl funkat si så där…… Vissa barn får man tjata mycket på för att de ska ta upp sina kläder och ofta ligger några högar kvar på bordet när vi ska äta mat och då tjatar jag ännu mera…. Jag fixar de mindre barns kläder men skolbarnen är enligt mig stora nog att ta upp sina kläder så det vägrar jag att göra.

Nu har Peter flyttat på lite grejer i tvättstugan och satt upp 2st hyllor med 5 plan var på. Så no more rentvätt på köksbordet 🙂

image

Älva skulle bada när hom upptäckte att pappa höll på att skruva och ha sig så hon valde att hjälpa till istället 😉

image

Dagens Älva 😀

image

Dagens jag 😉

Idag fick jag frågan om att bli en VIP-bloggare hos Sojka & Walles Event.

Jag har träffat fina Sojka ett antal gånger och tackade glatt ja till att bli det 🙂 Ska bli riktigt spännande och roligt 🙂

sojka event

Idag fick jag frågan om att bli en VIP-bloggare hos Sojka & Walles Event.

Jag har träffat fina Sojka ett antal gånger och tackade glatt ja till att bli det 🙂 Ska bli riktigt spännande och roligt 🙂

Nu ropar verkligheten på mig så ses senare ikväll ….

Kram kram ‚ô•

  1. elise skriver:

    Jag tycker du är fantastisk som verkar ha ett sånt lugn(Peter med)trots så många barn runt omkring er.Älskade att följa din familj på Tv.Följt er i alla år ni varit med.Du är alltid så snygg fattar inte att du hinner med.Barnen är verkligen gulliga allihop.Följer Linneas blogg,hon är en mkt spec tjej med mkt humor.

  2. elise skriver:

    Jag tycker du är fantastisk som verkar ha ett sånt lugn(Peter med)trots så många barn runt omkring er.Älskade att följa din familj på Tv.Följt er i alla år ni varit med.Du är alltid så snygg fattar inte att du hinner med.Barnen är verkligen gulliga allihop.Följer Linneas blogg,hon är en mkt spec tjej med mkt humor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..