Multitasking

Ibland vet jag inte riktigt vad jag pysslar med?? Jag verkar nog ibland tro att jag har för lite att göra 😀
Som om det inte räckte med att jag har de vanliga sysslorna plus att jag ska göra några ( 3st ) tårtor till imorgon för ett försenad kalas-firande. Bakar tårtbottnar på löpande band….startar matlagningen….och mitt i allt så får jag den lysande idén att baka morotsmuffins också….!

image

Nu är jag lite svettig av att vara överallt och undrar vad fan jag tänkte på 😀

 1. Linda skriver:

  Hej !
  Jag undrar vad du använde för recept till morots muffins, skulle man kunna få receptet ?
  MVH Linda

 2. Linda skriver:

  Hej !
  Jag undrar vad du använde för recept till morots muffins, skulle man kunna få receptet ?
  MVH Linda

 3. Hej Mirka
  Vilket recept har du till morotsmuffins det lät så gott så jag skulle gärna vilja
  prova
  Ha det så bra
  Annelie
  thibia.blogg.se

 4. Hej Mirka
  Vilket recept har du till morotsmuffins det lät så gott så jag skulle gärna vilja
  prova
  Ha det så bra
  Annelie
  thibia.blogg.se

 5. Anneli skriver:

  Tack för kramen i kön på Kvantum. Dina små är så fina. Ja du med. Att du hinner med allt är fantastiskt, men hur det än är så när man börjar med något så går resten av bara farten. Ha en härlig helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..