Tårtbak, fest m.m

Jag är trött och huvudet sprängs snart. Jag har inte sovit många timmar inatt då jag envisades med att se klart på Lets Dance innan jag började med de 3 tårtorna jag ska ha till idag. Så det blev en sen natt…väldigt sen.  När jag väl börjar med tårtdekorationer så hamnar jag i en dimma och hux flux har en gäng timmar gått 😀
Dessutom så hade jag inte den sockerpastan jag annars alltid använder och det jag hade köpt istället var inte alls lika bra och försvårade mitt arbete….
Imorse fortsatte jag med att färdigställa tårtorna direkt efter frukosten och sakta men säkert kom huvudvärken som på beställning. Bara att bita ihop. Hårt.
Egentligen skulle jag även ha åkt till Stockholm på en efterlängtad event men det satte huvudet stopp för. Hela familjen skulle iväg på festligheter ikväll men bromsarna bak i min gamla bil är helt slut så det sket sig där 🙁 Jag åker iväg en stund med några av barnen så stannar Peter hemma med resten. Tråkigt men inte mycket att göra åt saken….
Nu ska jag vila skallen en timme innan det är dags att göra sig klar…

image

Kram kram ‚ô•

  1. Fint kort på dig Mirka. Jag kan inte fatta hur du kan se så fräsch ut när du inte har fått sova så mycket och dessutom har huvudvärk. Du måste vara gjord av något annat virke än mig. Du är grym!

  2. Fint kort på dig Mirka. Jag kan inte fatta hur du kan se så fräsch ut när du inte har fått sova så mycket och dessutom har huvudvärk. Du måste vara gjord av något annat virke än mig. Du är grym!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..