ANNONS

Rabarberpaj, ny säng m.m

/

Men vad faaan….! Nu regnar det för fullt 🙁 Jag som, glad i hågen drog på mig mina shorts och ett linne i morse. Thor och Nellie gjorde det samma…..Och solen lyser med sitt frånvaro. Inte roligt alls…… Bara att svida om då och dra på sig långbrallor och en varmare tröja 😉

Igår mina vänner var jag duktig och rensade bland rabarbern och fick ihop till en stor paj. Googlade efter en knäckig paj och hittade ett recept som jag tyckte lät god. Och jävlar så god pajen blev!! Lätt den godaste rabarberpajen jag ätit…någonsin ( har hunnit med ett gäng pajer under mina år )! Även resten av familjen och speciellt barnen åt glatt vilket inte alltid är fallet med just rabarber 🙂

image

Inte ett dugg lchf eller nyttigt men den stora biten var jag väl värd 😉

Recept kommer 😉

Kevin hade ätit karamelliserad rabarberpaj här om dagen hos en kompis som han verkligen lovordade…..Ingen av er som råkar ha recept på sånt??

Igår fick vi upp Älvas nya minivikensäng från By FruPihl och Älva blev helt salig av glädje 🙂

wpid-img_20140519_123250.jpg
Vi ska montera ner hennes gamla säng och möblera om lite innan allt är klart men sängen i sig är i alla fall färdig 🙂

Igår kväll packade jag ner de sista vinterkläderna och fick hjälp av Linnéa att bära allt till källaren. Peter och Kevin kämpade med bromsbyten vilket inte gick bra alls…..fortsättning följer idag….

När vi ändå var i källaren så passade jag på att ta upp mera vårkläder och lite annat jux. Det verkar som att alla i familjen har jackor vilket är ett under – slipper jag verkligen panikshoppa det till någon….som att vinna på triss nästan :-D¬† I för sig så skulle jag behöva en¬†ny jacka….. och kanske även Linnéa som byter stil varannan månad 😉

Snart kommer en del av skolbarnen hem så det är nog bäst att jag börjar förbereda inför mellis till de nu….

Kram kram ‚ô•

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00