Rabarberpaj, ny säng m.m

Men vad faaan….! Nu regnar det för fullt 🙁 Jag som, glad i hågen drog på mig mina shorts och ett linne i morse. Thor och Nellie gjorde det samma…..Och solen lyser med sitt frånvaro. Inte roligt alls…… Bara att svida om då och dra på sig långbrallor och en varmare tröja 😉

Igår mina vänner var jag duktig och rensade bland rabarbern och fick ihop till en stor paj. Googlade efter en knäckig paj och hittade ett recept som jag tyckte lät god. Och jävlar så god pajen blev!! Lätt den godaste rabarberpajen jag ätit…någonsin ( har hunnit med ett gäng pajer under mina år )! Även resten av familjen och speciellt barnen åt glatt vilket inte alltid är fallet med just rabarber 🙂

image

Inte ett dugg lchf eller nyttigt men den stora biten var jag väl värd 😉

Recept kommer 😉

Kevin hade ätit karamelliserad rabarberpaj här om dagen hos en kompis som han verkligen lovordade…..Ingen av er som råkar ha recept på sånt??

Igår fick vi upp Älvas nya minivikensäng från By FruPihl och Älva blev helt salig av glädje 🙂

wpid-img_20140519_123250.jpg
Vi ska montera ner hennes gamla säng och möblera om lite innan allt är klart men sängen i sig är i alla fall färdig 🙂

Igår kväll packade jag ner de sista vinterkläderna och fick hjälp av Linnéa att bära allt till källaren. Peter och Kevin kämpade med bromsbyten vilket inte gick bra alls…..fortsättning följer idag….

När vi ändå var i källaren så passade jag på att ta upp mera vårkläder och lite annat jux. Det verkar som att alla i familjen har jackor vilket är ett under – slipper jag verkligen panikshoppa det till någon….som att vinna på triss nästan :-D¬† I för sig så skulle jag behöva en¬†ny jacka….. och kanske även Linnéa som byter stil varannan månad 😉

Snart kommer en del av skolbarnen hem så det är nog bäst att jag börjar förbereda inför mellis till de nu….

Kram kram ‚ô•

 1. Linnea skriver:

  Hejsan! Har precis kollat klart på ALLA familjen annorlunda avsnitt ni varit med om. Mysigaste familjen nååååongins, och så kul o se hur familjen utvecklas o växer! 🙂
  Skulle betyda guld om du ville kolla in på min blgog & lämna en kommentar. Bloggar ÄPPET om min ätstörning UNS, depression och mitt självhat & självskadebeteende. Dessutom har jag precis gjort min första videoblogg..! Bloggar 10 inlägg om dagen, alltifrån min vardag med mina psykiska sjukdomar, produkttester, mat, vänner & fritid. Runt 1000 unika läsare följer bloggen dagligen, så skulle va sååå kul om du ville kika in! Kramar! 🙂

 2. Linnea skriver:

  Hejsan! Har precis kollat klart på ALLA familjen annorlunda avsnitt ni varit med om. Mysigaste familjen nååååongins, och så kul o se hur familjen utvecklas o växer! 🙂
  Skulle betyda guld om du ville kolla in på min blgog & lämna en kommentar. Bloggar ÄPPET om min ätstörning UNS, depression och mitt självhat & självskadebeteende. Dessutom har jag precis gjort min första videoblogg..! Bloggar 10 inlägg om dagen, alltifrån min vardag med mina psykiska sjukdomar, produkttester, mat, vänner & fritid. Runt 1000 unika läsare följer bloggen dagligen, så skulle va sååå kul om du ville kika in! Kramar! 🙂

 3. Hej Mirka!
  Jag undrar hur du ser på hbtq rättigheter och feminism? Hur skulle du reagera om någon eller några av dina barn känner sig avvikande från heteronormen eller inte längre som det biologiska könet? 🙂

  Nyfiken på svar!
  Kram
  Janina

  1. mirkak skriver:

   Nu vet jag inte vad hbtq är förkortning för 😉 Men som svar på det andra så älskar jag mina barn precis som de är och då spelar det ingen roll om de skulle känna sig avvikande från heteronormen m.m 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..