Tjat, gnat och annat skoj

Idag har varit en sån dag. En dag när vissa i familjen har gjort sitt bästa för att köra slut på morsans tålamod. Strax innan barnen skulle i säng var jag nästan redo för att bara springa ut till skogen för att vråla ut allt jag kunde. Det har tjatats på mig. Det har bråkats barnen i mellan. Det har stökats till massor och alla skyldiga hade visst glömt bort allt vad att städa efter sig är för någonting! En SÅN dag när man bara längtar till kvällen och att det blir tyst i huset.  Så man kan skaka alla hjärncellerna på plats igen efter dagens rave-party 😀
Nu har jag varvat ner och snart kan jag gå och lägga mig och få min ( peppar peppar ) skönhetssömn 😉 Peter sover redan,  han har haft en lång dag och kom hem strax efter kl. 21….

Idag åkte jag till Gränby C och handlade mat m.m. Vi tog en fikapaus och Älva ville ha glass. Hon tyckte dock inte om den…

image

Bläää, eeekliit 😀
Hon är en kräsen en alltid när man ska äta/fika ute,  oftast ratar hon allt hon får och det finns inget ”säkert” kort. Trodde verkligen att glass skulle funka men inte det inte 😀
Barnen har utflykter på löpande band just nu och alla de berörda har olika önskemål på vad de vill ha i matsäcken.  Hade glömt att köpa vissa saker till Alices utflykt så fick snällt åka och handla det.

Nu ska jag ta min plats i sängen och drömma om super snälla barn som aaaldrig bråkar med sina mammor 😉

Kram kram 💕

  1. carro skriver:

    Gud så lik Älva va thor på den nedersta bilden 🙂

  2. carro skriver:

    Gud så lik Älva va thor på den nedersta bilden 🙂

  3. Haha va söt Älva är!! Ekliiit

  4. Haha va söt Älva är!! Ekliiit

  5. Haha va söt Älva är!! Ekliiit

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..