ANNONS

Jag – En ska bara Alfons Åberg

/

Jag är en riktig Alfons nu. Jag har tänkt blogga sen igår förmiddag men tänkt hela tiden: Jag ska bara göra ditten först… Jag ska bara göra datten först..  och tillslut så har klockan blivit närmare natten och jag är för trött! Ska bara sova så imorgon…. Suck 😉
Barnen var lediga igår redan då de hade studiedag. Benny och Victor åkte till Torstuna i tisdags och igår åkte Alice och Selina till kompisar för lek och att sova över 🙂 Oliver hade en kompis hemma hos oss hela dagen.
Det har blåst så in i helskotta hårt och kallt här de senaste dagarna att barnen har helst varit inne och lekt.
Älva och Nellie har fått en Brio spis med  diskho m.m som de har roat sig med sen de fick den 🙂 Vi har tidigare haft ett par olika leksaksspis i plast som har varit dåliga och hållt max 1 år. När Kevin var liten, ca 1,5-2 år var vi ibland och fikade hemma hos Daniels mormor som bodde granne med oss. Hon hade en gammal Brio spis hemma som var många år gammal men fortfarande hel och fin. Kevin älskade att leka med den så vi fick ta hem den 🙂 Kevin var överlycklig 🙂 spisen hade vi i minst 4-5 år innan den tillslut gick sönder…

image

Nu ska vi bara köpa in lite matvaror m.m 🙂
Idag har Jennifer varit hos en kompis under dagen. Alice kom hem på eftermiddagen och även Kevin. När Jennifer kom hem färgade vi hennes hår.  Hon har tjatat länge på att få färga håret rött och det blev riktigt fint 😉
Ska ta ett foto imorgon så ni får se.
Jag själv ska iväg till Bålsta imorgon bitti för att byta hår 😉
Nu är det en vecka kvar till London-resan *wihii* 🙂 Hoppas verkligen att vi får fint väder den helgen också.

Snart har vi sommarlov också!  Visst har vårterminen gått fort?? Ska bli skönt att slippa ställa väckarklockan och bara ta dagen som den kommer 🙂 Vi har börjat planera lite djupare inför sommaren och speciellt när Peter har semester. Det kommer i alla fall bli en resa upp till norra dalarna för att hälsa på hos min vän Camilla vilket vi ser framemot 🙂 Nu ska vi bara bestämma exakt när och hur länge vi ska stanna där. Sen har vi lite andra planer också som vi ska göra 🙂
Under hösten ( augusti och oktober ) ska jag föreläsa vilket jag aldrig gjort förr – läskigt värre men ändå jätteroligt 😀 Jag har börjat fundera lite närmare på vad jag ska prata om, ämnet ska handla om hur det är att ha en stor familj,  att våga gå emot normen osv…
Vad skulle NI vilja höra mig prata om, om ni skulle vara på plats?

image

Avslutar med en glad Lilja 😉

Kram kram 😚

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00