Sommarlov :-)

Igår var vi på sommarfest på förskolan. Barnen sjöng ett antal låtar och var såå duktiga och fina 🙂 Efteråt fikade alla där ute på gården. Vädret blev dock lite sämre och vi åkte hem när de första regndropparna kom.

image

Alla barnen fick en ros av fröknarna 🙂

Det var myket att stå i under kvällen. Avslutningskläderna skulle tas fram och jag flätade håret på Jennifer och Selina. Alices nya klänning skulle också sys upp lite. Imorse kom alla barnen upp tidigare än vanligt. De såg verkligen framemot avslutningen och ville hinna göra sig fina 🙂

image

Tjejerna i sina nya klänningar som¬†jag fyndade åt de i London 🙂

Thor och Nellie har idag sin sista dag på förskolan. För gott för Thors del då han börjar i förskoleklassen till hösten. Linnéa har avslutning kl. 18 ikväll så hon har varit ledig under dagen.

Älva hade på något vis lyckats smyga iväg med min sminkväska när jag tog hand om tvätten….

image

” Mamma, titta jag minkat meej 🙂 ”

No shit liksom 😀

Kolla in hennes variant av duckface!

Linnéa har lärt henne väl – huvudet på sniskan och ut med läpparna 😀

Igår hade jag verkligen stryl med nätuppkopplingen och fick inte mycket jobb gjort. Så idag har jag försökt att vara lite effektiv medans Lilja sov och Älva lekte….

Har bokat en tid till en överraskning och vill nu att det blir 10/7 snabbt 😉

image

Mitt nya namnhalsband från Lagnöviken¬†¬†passar perfekt till min nya tunika/top från Fanny Michel 🙂

Ett tips om en blogg till er har jag också.

Min bloggkollega Malin fick tvillingar för ett tag sen, deras första barn. Jag blir så nostalgisk varje gång jag läser inne hos fina Malin och alla minnen från när våra tvillingar var bebisar blommar upp igen 🙂

Kika gärna in¬†på hennes fina blogg HÄR 🙂

På söndag är det visst någon marknad eller liknande i Älvkarleby….? Någon av er som vet någonting om det? Är det värt att åka dit ? Vi är lite sugna på det och tänkte i samma veva passa på att åka förbi Fagervik för en bit lax 😉

Kram kram ‚ô•

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..