Tävling – Tv4 play Premium

 

I samarbete med Tv4 Play Premium kan jag nu tävla ut ett årsabonnemang
Värde: 1188 kr.

Loppi-1-1

TV4 Play Premium

Som Premiumkund har du tillgång till en massa härligt innehåll från alla våra kanaler. Du ser alltid dina program utan avbrott* och samtidigt som de visas i tv. Vi samlar även upp hela säsonger så mycket vi kan så att du kan gå tillbaka och se om favorit-avsnitten eller kanske se ikapp om du missat något. Vi har ett stort innehåll för barnen med bland annat Chuggington, My little pony, Dinosaur king, Tobbes trix och mycket mer. Vi har även massor med härligt innehåll för barnens föräldrar med brittisk och svensk kriminaldrama som Miss Marple, Poirot, Kommisarie Morse, Maria Lang och Hamilton. Om du känner för att skratta och riktigt frossa i Ove Sundberg, Mickan och gänget ser du även alla säsonger av Solsidan. Med¬†TV4¬†Play Premium ser du våra program utan avbrott, även många sportevenemang ser du utan avbrott som tex friidrotts-EM.¬†

Självklart ser du allt i surfplattan, mobilen, datorn eller Apple tv.¬†

Tävlingsregler:

Skriv i en kommentar här under varför just du ska vinna detta 🙂

Tävlingen avslutas 11/7-14

 1. Titti skriver:

  Hejsan på hela er fina familj 🙂 jag är en mormor på 46 år till 3 underbara barnbarn på 3,2 och 1 år samt att det 4:e också kommer i februari det vore underbart att kunna vinna detta till barnbarnen, hoppas det blir nya avsnitt att följa till hösten kramar 🙂

 2. Är gärna med och tävlar om denna superfina vinsten. Helt perfekt när man har många barn med många olika favoritprogram, men även för att kunna få lite ensamtid att ägna åt bara ett barn en liten stund då och då. Även om jag inte anser att tv ska vara någon barnvakt, men man har ju vardagsysslor som måste göras också, tyvärr….

  MVH Sanna, 7-barnsmamma

 3. Julia skriver:

  Hejsan svejsan!

  Jag skulle vilja vinna denna eftersom min bror inte ska betala netflix längre(som jag smygtittar på:)). Eftersom jag inte har råd att betala netflix med min månadspeng så skulle detta vara perfekt;)!

  //den smygtittande lillasyrran….

 4. Linda skriver:

  När barnen väl har somnat in,
  Kan jag få en stund som bara är min.
  För att få se vad jag vill,
  Och en stund bara få sitta still.
  Ett program som passar mig, hittas lätt på TV4-play.
  Det skulle vara en småbarnsförälder lyx,
  Eller vad tycks?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..