Time out

Solen och värmen kom och jag tog lite time out från er 😉
I fredags hade Linnéa läkarbesök så vi var uppe tidigt för en gång skull. Ändå fick jag lite bråttom och han inte själv få i mig frukost. Jag som typ överlever knappt utan frukosten…. Läkarbesöket gick bra. Linnéa fick svara på massa frågor och sen togs det massa prover på henne.  Första steget är att hon ska köra laktosfritt i 2 veckor.
Sen åkte vi till Gränby.  Jag behövde köpa välling till Lilja och Kevin villa köpa nya jeans.  Vi hann med en fika innan affärerna öppnade. Jag var utsvulten och såg framemot en fralla eller nåt men det hade de inga ännu. Så det fick bli en morotskaka då 😉

image

Kevin hade tur och hittade G-Star jeans för halva priset. Kom hem och donade med tvätt m.m tills vi åkte tillbaka till vårdcentralen. Nu var det min tur och det besöket gick fort.
Victor och Bennys kompisar åkte hem och Kevin åkte till Enköping.

Efter maten var vi ute. Peter tog itu med gräsmattan och jag rensade i rabatterna vilket borde ha gjorts för länge sen men jag är inte den som går ut och gör det i kylan som varit 😉
Igår var det ännu en fantastisk dag ( låt det nu hålla i sig också ). Ute från morgon till kväll. Peter och killarna har fixat med gräsmattan, barnen har haft vattenkrig ett par gånger osv 🙂 vi har ätit glass och fuskade med middagen så det blev McDonalds och denna gång var vår beställning helt komplett! Tack du duktiga tjej som fick ihop den 😉

image

image

Linnéa åkte till Uppsala för att träffa sin kompis Ebba. Hon köpte en superfin klänning att ha med sig till Finland.
Vad vi ska hitta på idag får vi se 😉

Kram kram 💜

 1. En nyfiken fråga ^^ handlade ni i Enköping? Minns att jag hade en jätte beställning, nyfiken jag.de va jag som kan ha prickar in allt rätt där 😉

  1. mirkak skriver:

   Vi handlade i Uppsala 🙂 De gångerna vi har handlat i Enköping har det aldrig blivit fel 😉

 2. Anna skriver:

  Verkar som det är dags för en dementi snart Mirka om det inte är sant att du är gravid, innan ryktet tar fart ordentligt 😉

 3. Ida skriver:

  Jag har också läst att det är någon på Flashback som skrivit att Mirka gått ut med att hon är gravid på någon mammagrupp på Facebook. Men att det tydligen är väldigt tidigt och att hon vill vänta med att gå med det ut. Låter ju lite konstigt eftersom Mirka alltid gått ut väldigt med att berätta att hon varit gravid. Eller så är det bara rykten som uppstått men har Mirka själv gått ut med så lär det ju stämma.

 4. anna skriver:

  på Flashback skriver dem att du väntar barn, stämmer det? om inte eller om det är hemligt, får du gärna ta bort denna kommentar om du vill, ville bara du skulle veta att det står så i tråden ”familjen annorlunda” där. oavsett så är ni en underbar familj och jag såg alla avsnitt på tvn : D hoppas få se er på tv igen. Med vänlig hälsning anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..