Jordgubbar, Ulva kvarn, lera m.m

Det här inlägget skulle ha publicerats igår kväll men det blev visst något knas så den kommer nu istället 😉

 

Igår hade vi planerat att åka till Ulva och plocka jordgubbar. Såg verkligen framemot att få hem massa goda gubbar. Men väl framme visade det sig att de hade stängt fram till 9:e 🙁 Då fick det bli en runda på loppiset som finns vid Ulva kvarn varje söndag och en glass. Gick runt och tittade på forsen också 🙂

image

image

Vi grillade och var ute hela eftermiddagen/kvällen. Nellie har grävt upp en lite grop och roade sig länge med att leka med leran.

image

Idag har det verkligen varit varmt 🙂 Jag gillar ju värmen men är ingen soldyrkare och jagar hela tiden efter skuggan 😉 Jag hittade en Love Forever-klänning i garderoben som jag köpte förra sommaren men har aldrig använt den.

image

Den passade perfekt nu i värmen 🙂
Efter middagen tog jag med mig ett gäng ungar så åkte vi och lämnade Linnéa till min mamma. De är nu på väg till Finland och blir borta en vecka.
Vi passade även på att hälsa på hos vännen Ammie som bjöd på en fika ute på gården – just like the old times 😉
Imorgon åker vi på en härlig kryssning och alla längtar. Ett dygn med god mat, fina hytter, inga måsten m.m. ska bli roligt 🙂

Kram kram

 1. sanne skriver:

  Beundrar er… Min sambo (inte jag, jag vill gärna ha ett par ungar till) gnäller över att det är jobbigt med två barn… Kan han bo hos er en vecka?! 😉 i alla fall, ni är fantastiska som fixar det så bra!

 2. Åsa skriver:

  Jättefina bilder och väldigt söt klänning:)

 3. Hej jag hoppas att ni får de bra med er nya lilla medlem och sen hoppas jag att jag får ser er igen i familjen annorlunda. Ni är min favorit familj där . Många kramar från mig och min lilla familj från Västerås

 4. Majsan skriver:

  Du är jättesnygg i klänningen! Änskar en fortsatt trevlig sommar

 5. Jennie skriver:

  Vill bara säga att ni är helt underbara att följa i fa och ni verkar så härligt jordnära,inte så mycket krusiduller liksom. Stort grattis till er lilla böna i magen! Till sist,sjukt snygg klänning på en sjukt snygg mamma 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..