Så är det

Ja det spekuleras alltid över om jag är gravid. Jag hinner knappt ploppa ut en bebis tills det börjas snacka om en ny graviditet 😀 Det gör inte mig något då jag har börjat helt enkelt ignorera sånt.
Men hur som helst så slår ju rykten på spiken ibland. Jag har inte velat vara lika öppen denna gång då jag ville vänta tills vi har varit till gyn och sett att allting ser bra ut. Vilket jag gjorde idag.
Vi är gravida igen och bebis nr. 13 växer och frodas så fint i magen 💜 Är idag i v. 9+0.

image

Vår lilla böna 💜

Nu kommer säkert miljoner frågor om detta eftersom vi har sagt att det inte skulle bli flera. Jag vet att vi har sagt det och vi hade inte planerat flera men nu blev det en till och så är läget end of discussion.  Vi är glada och ser framemot en liten bebis till februari 🙂

Och innan det dimper ner elakheter  ber jag er som inte har någonting snällt att säga – håll gärna det inom er ! Kom inte här och försök trycka ner vår glädje. Tack!

 1. Frida skriver:

  Oj, jag har inte hängt med! Mitt VARMASTE GRATTIS! Så underbart med en liten lillebror!

 2. Anna skriver:

  Grattis! Du är ju en superhjälte! Du inspirerar mig. Jag vill också ha fler barn (jag har fyra) men har tänkt att jag är för gammal, jag är 42. Men när jag ser dig blir jag hoppfull!

 3. Clara skriver:

  Fantastiskt! Och stort GRATTIS så här ca 100 år i efterskott ;D

 4. Tyra skriver:

  Grattis!!!
  Varje barn är en gåva. Jag har 3 vuxna barn och 7 barnbarn. helt underbart!! Ni verkar så coola.

 5. Rita skriver:

  Stort grattis till hela familjen! Läser din blogg och har följt er på tv när det begav sig. Fantastiska och underbara människor verkar ni vara hela familjen,och jag tycker att ni är fantastiska föräldrar till era härliga barn. Där kan många lära sig ett och annat i stället för att snacka skit! Kram och lycka till <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..