Vinnare – Tv4 Play Premium

 

Sorry att ni fått vänta på vinnaren. Semestertider och ingen rast eller ro 😀

Vinnaren är:

Paola

Nu är det kört. Vi har inget filmutbud på TV mer ‚Äì hemska tanke, det blir hädanefter bara skräp vi ser. Hur ska det bli med 17-årige sonens killträffar med skräckisar, cola & chips. Tänk om de börjar ränna ut på stan alldeles vips. Och 14-åriga dotterns tjej-godis-film-myskvällar med romantiska komedier, hur ska de kunna vänja sig vid andra melodier? Och JAG DÅ, stackars mamman 47. Vad ska hon göra nu? Inga filmmaraton i sin ensamhet hon mer kan ha. Det här är verkligen inte alls jättebra. Men ljuset i tunneln vi ser, för där skymtar vår önskefe! Hon oss lösningen på våra problem kan ge

:)

Grattis 🙂

Maila mig med dina uppgifter: tolvbarnsmamman@hotmail.com

  1. Paola skriver:

    Hej! Tack snälla för vinsten – verkligen uppskattat! Har inte hört av mig eftersom jag varit på semester, men jag har blivit kontaktad och allt är ordnat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..