Den långa resan

Vi startade resan strax efter klockan 9 igår. Körde i lugn takt och tog några kisspauser vid behov. I Rättvik skulle vi äta de goda smörgåsarna som jag hade förberett till lunch. Hungriga som vi alla var såg vi framemot lunchen och en lite längre paus. Hittade en rastplats och klev ur bilen med kurrande magar. Äppnade kylväskan nr.1…¬† som innehöll bara en flaska vatten och kylklabbar. Äppnade väska nr.2…..som också innehöll bara vatten och kylklabbar…?! Någon hade visst glömt att packa ner mackorna! Jag skämdes som en hund.
Ok….bara att gilla läget och vi beslutade oss att köra vidare till Mora där vi ändå skulle handla mat till stugan. Gick snabbt in på Willys och handlade det vi behövde ha med oss till stugan. Sen fick det bli Mc Donalds till lunch.
Sista biten till stugan gick fort. Naturen är helt fantastisk och ungarna var helt lyriska av den 🙂 Jag hade inte längre någon känsel kvar i baken 😀

image

Sista etappen kvar efter Älvdalen

image

Linnéa tog massa kort på utsikten under färden. Till slut kom vi till Fulufjälls stugby. Där möttes vi upp av Camilla med familj. Vår stuga är för 10 pers. 4 sovrum, vardagsrum och kök. Såå fint! Här skulle jag kunna vara hela somrarna 🙂
Vi satt nere hos Camilla hela kvällen och barnen kom snabbt över blygheten och började leka 🙂
Uppkopplingen är lika med noll här. Jag försöker få iväg inlägg när vi åker till byn eller annanstans så ni vet 😉

Kram kram 💜

 1. Marie skriver:

  Ni är helt otroliga, en sån underbar familj! 🙂 ‚ô°

 2. Blir nostalgisk när jag ser att ni åkte via Älvdalen. Tillbringade misommarhelgerna där som barrn. Älskar Dalarna.
  Grattis till nr 13 förresten.

 3. Sara skriver:

  Vad roligt att hitta din blogg Mirka! Känns lite som om jag känner er redan. Har följt er under de första säsongerna av Familjen Annorlunda, och tyckte att det var jättekul att läsa om Älva och Lilja som jag inte kände till. Stort grattis till lilla Lucky 13!

 4. Tess W skriver:

  Hm var tog slutet vägen?? Jag skrev att det är tråkigt att inte alla kan unna er denna lycka jag hoppas allt går bra! Stora kramar Tess W

 5. Tess W skriver:

  Grattis till både nummer 13 och till födelsedagen‚ù§ om inte om skulle finnas så hade jag kanske också haft många fler barn för i mitt hjärta hade det funnits plats för fler än de 3 jag har. Men min kropp säger ifrån bl.a . Njuter av de fina jag har dock

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..