ANNONS

Den långa resan

/

Vi startade resan strax efter klockan 9 igår. Körde i lugn takt och tog några kisspauser vid behov. I Rättvik skulle vi äta de goda smörgåsarna som jag hade förberett till lunch. Hungriga som vi alla var såg vi framemot lunchen och en lite längre paus. Hittade en rastplats och klev ur bilen med kurrande magar. Äppnade kylväskan nr.1…¬† som innehöll bara en flaska vatten och kylklabbar. Äppnade väska nr.2…..som också innehöll bara vatten och kylklabbar…?! Någon hade visst glömt att packa ner mackorna! Jag skämdes som en hund.
Ok….bara att gilla läget och vi beslutade oss att köra vidare till Mora där vi ändå skulle handla mat till stugan. Gick snabbt in på Willys och handlade det vi behövde ha med oss till stugan. Sen fick det bli Mc Donalds till lunch.
Sista biten till stugan gick fort. Naturen är helt fantastisk och ungarna var helt lyriska av den 🙂 Jag hade inte längre någon känsel kvar i baken 😀

image

Sista etappen kvar efter Älvdalen

image

Linnéa tog massa kort på utsikten under färden. Till slut kom vi till Fulufjälls stugby. Där möttes vi upp av Camilla med familj. Vår stuga är för 10 pers. 4 sovrum, vardagsrum och kök. Såå fint! Här skulle jag kunna vara hela somrarna 🙂
Vi satt nere hos Camilla hela kvällen och barnen kom snabbt över blygheten och började leka 🙂
Uppkopplingen är lika med noll här. Jag försöker få iväg inlägg när vi åker till byn eller annanstans så ni vet 😉

Kram kram 💜

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00