Hemma igen

Vi åkte hem igår och var framme efter klockan 20. Fick köra rätt sakta då stötdämparen höger bak i min bil hade gått sönder….  suck för bilar…. Men hem kom vi 😉
Jag ska gå igenom alla foton och skriva ett ordentligt inlägg när Lilja sover.  Nu har jag en del tvätt att ta itu med, Kevin ska iväg till en ö med sina polare imorgon och behöver rena kläder 😉

image

En trött Lilja igår

Kram kram 💜

 1. The ceremony will be attended by the prime minister, the CEO of Air Pacific, the CEO of Tourism Fiji, governor of the Reserve Bank of Fiji and diplomats from the Chinese embassy in Fiji.

 2. Ida skriver:

  Ni måste ju vara en av Sveriges största familjer, ganska coolt när man tänker på det.

 3. å så gullig litten lilja

 4. Mic skriver:

  Hej jag har en fråga hur många dagar innan beräknad icke mens brukar du börja misstänka att du är gravid? Och vilka är dem första symptomen du brukar få? Har du haft mer symptom på dina fösta grav mm? Kram <3

  1. mirkak skriver:

   Jag har oftast börjat misstänka ca 4 dagar innan bim. Får väl egentligen inga speciella symptom utan bara en känsla som kommer. Den enda symptomen är nog egentligen avsaknaden av pms och finnar. Allt det andra med onda bröst m.m kommer först någon vecka senare 😉 Denna gång hade jag dock ingen aning alls, trodde inte ens att jag hade haft någon ägglossning eftersom jag inte kände av ÄL vilket jag har alltid gjort väldigt tydligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..