Tjohej

Idag har vi fått lite mera regn vilket var behövligt. Vaknade imorse av att några barn nästan bajsade ner sig när det kom en kraftig åskknall. Men mera åska än så fick vi inte, bara regn under förmiddagen 😉
Jag fortsätter med att tampas mot min förkylning men Bennys öra är i alla fall mycket bättre. Det tar på krafterna att vara helt täppt i näsan och ha konstant lock i öronen.
Igår la jag ut vår nya hallmatta som jag beställde från Jotex och den passade såå mycket bättre än vår gamla matta. Jag blev riktigt nöjd 🙂

image

Fick även hem ett till paket från Lekmer med 2 par vinterskor jag hittade därifrån för halva priset 🙂

image

Till Nellie och Thor
Snart är det återigen dags att inventera alla vinterkläder så den biten är klar i god tid. Samma procedur varje år 😀
Just nu leker de 3 minsta i hallen och det ser ut att bli stökigt värre där snart då de har redan tagit dit sina kuddar och några filtar…

image

Men roligt har de 😉
Idag såg jag att jag har 5000 följare på min officiella fb-sida.  Och hade ca. 250 vänförfrågningar men kunde inte godkänna de då man kan visst inte ha fler än just 5000 vänner 🙁 Så nu har jag gjort en officiell ”gilla”-sida istället 😉 Gå gärna in HÄR och gilla vetja ( hoppas att länken blev rätt nu annars får ni söka efter mirka norrström familjen annorlunda ) 🙂

Kram kram 💜

 1. Terese skriver:

  Hej!
  Visst är mattorna snygga?! Jag har två!
  Tyvärr tyvärr tappar de glansen efter en tvätt!
  Tvättade den ena av mina med såpa och den blev alldeles matt och nästan lite ”noppig”
  Grattis till bönan i magen och lycka till!!
  Kram Terese

 2. Sandra skriver:

  Hej! Jag har alltid undrat (och menar absolut inget illa), hur får ni all tid att räcka till med alla barnen? Ge dem den uppmärksamhet och ömhet de behöver? Är det inte lätt att de äldre barnen får ta mycket ansvar och så? Jag vet själv, som är enbarns mamma att det är väldigt krävande, med bara ett barn. Grattis till bebis i magen också!

 3. Inventering av vinterkläder ja! Uscha mej, om jjag bävar för det som bara har 5 garderober att gå igenom, vad har du då :-O

  Supersnyggt med mattan och självklart ska jag gilla Mirka-sidan!

  Puss och Kram

 4. Va fint det blev med nya mattan. Aldrig fel med något mer.

  Vinterkläder ja, det har jag förträngt lite 😉 snygga vinterskor!!! Lyckas aldrig fynda sådant.

 5. Emma skriver:

  Hör i Växjö har det äntligen slutat regna. Skönt att bennys öra är bättre. Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..