Ute i god tid

Idag är det då Formex-mässa och Love Forever för min del. Jag åkte i väldigt god tid hemifrån då man aldrig vet hur köerna är inne i stan. Men nu var det inga som helst köer så här sitter jag utanför mässan nästan en timme för tidigt 😀
Som tur är så kommer Mona snart så hinner jag snattra med henne ett tag 🙂
Idag tog jag på mig nya mammakläder från mom2mom. Supersköna och snygga svarta byxor och en blivande favvo-tröja i guld 🙂

image

Änskar alla en härlig fredag 💜

 1. Susanne skriver:

  Såg bilder på dig på Monas sida när du går modevisning, herregud vilken snygging 🙂 Jättesnyggt hår, du ser SÅ fräsch ut, grattis! Du lägger väl upp fler bilder här?! Och grattis till er väntade lille pojke:)

 2. verkligen snygga! läser din blogg ofta och tycker att er familj är häftiga som bryter normen och går er egen väg. du är sååå snygg efter alla graviditeter du genomgått verkligen. många kramar!

 3. Mia skriver:

  Presentation!
  Är en 43-årig kvinna/mamma/fru till två barn som vill vara social och träffa nya människor, som förhoppningsvis blir bra vänner tillslut! Vill hålla mig till åldersklassen 40-50. Jag bor mellan Ljungby och Växjö och tar mig via bil. Jag är öppen för förslag men ex en fika, käka eller kanske en promenad vore nåt att börja med.

  Vad jag gör på min fritid!
  Jag tränar ganska mycket med hundarna, men försöker gå en hel del promenader oxå. Skogen, naturen, hav, fiske, inredning, shopping,djuren och Ullared, är saker jag inte kan vara utan!.

  Om den jag söker!
  Jag söker kvinnor i min egen ålder på vänskaplig nivå. Det hade varit väldigt kul att hitta en god väninna här i Småland Kronobergs län! Någon som är lite som jag; Har ett lugn i sig och gillar att bara vara, men som också kan tycka det är kul att hitta på roliga saker tillsammans. Svårt att beskriva en idealvän, Jag är så öppen för alla människor! Det viktigaste är kemin helt enkelt. Kanske hellre spenderar kvällarna med givande samtal med fika. Jag är en empat, det hade varit kul att träffa någon sådan också!

  Vad vill jag göra med dig!
  En vän att göra saker med, gå ut och gå, kanske börja gå på gym eller friskis och svettis. Gå på bio eller bara hänga. En dagsresa till Stockholm med shopping och något kulturellt m.m.

  Vilken kontakt är jag öppen för!
  IRL – Träffas och umgås, Brevkontakt här på sajten, Chatt, Telefonkontakt, Träffas flera och hitta på nåt kul m.m.

  Änskad relation!
  Vänskap, Endast vänskap, Onlinevän, Chattvän.

  Mina intresseområden!
  Datorer / Internet, Mat & Dryck, Trädgård / Blommor, Konst / Museer, Inredning / Design, Politik, Litteratur, Djupare diskussioner , Matlagning / Bakning , Fiske / Jakt, Nattklubbar / Pubar, Dans, Utövar sport, Tittar på sport, Båtliv, Bilar / MC, Djur, Film / Bio, Betting / Sport / Trav, Natur & friluftsliv, Resor, Sällskapsspel / Kortspel, Shopping, Foto / Film, Dator- och TV-spel, Handarbete / Pyssel, Hantverk / Hemmafixare, El / Teknik, Sång / Spela instrument, Religiösa aktiviteter m.m.

  Stämmer in på mig!
  Utåtriktad, Social, Blyg, Försynt, Pratar om allt, Lyssnar helst, Har många vänner, Har några få vänner, Har inga nära vänner, Känner mig ofta ensam, Känner mig sällan ensam, Umgås ofta med vänner, Många bollar i luften, Har alltid något att göra, Många fritidsintressen, Uppskattar lugn och ro på fritiden, Gillar en fartfylld fritid, Planerar alltid in någon aktivitet på helgerna, Planerar ofta in någon aktivitet på helgerna, Planerar sällan in någon aktivitet på helgerna, Jag är nöjd med min fritid, Jag önskar en mer aktiv fritid m.m.

  Vad jag gör på min semester!
  Sol och bad, Åker utomlands, Se nya städer / platser / länder, I storstaden, I lantlig miljö, I sommarstugan, Husvagn / husbil, Fjällvandring, Skidresor / vintersport, Cykelsemester, Motorcykelsemester, Båt och skärgård m.m.

  Min bloggadress är:
  http://miamiamia.bloggplatsen.se/

  Min E-mailadress är:
  mia2@home.se

 4. Oo fint. Hoppas det har gott bra idag me allt o sorken i magen! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..