Snart klar :-)

Vi börjar närma oss slutet av Älvas inskolning och hon bara älskar att gå till förskolan. Inga som helst problem alls där inte. Igår och idag har hon ätit lunch där så har jag hämtat tjejerna efteråt vilket har gått jättebra. Imorgon stannar hon till mellanmål 🙂

Igår fick Älva en princessklänning och hon blev såå glad. Vi har redan ett antal olika princessklänningar men alla de är alldeles för stora för henne och det har hon inte gillat alls.

wpid-img_20140820_130156.jpg

Förra veckan fick vi hem ett stort paket med massa saker som jag hade fyndat från Lekmer inklusive klänningen.

I våras var vi ju på barnmässan i Karlstad och där träffade vi Batman och Spiderman. Batman blev Nellies stora idol och sen dess har hon älskat allt som har med batman att göra. Just därför var det ganska givet för mig att köpa en Batgirl-dräkt för henne när jag hittade en 😀

image

Linnéa lät även Lilja testa dräkten 😀

Idag passade jag och Lilja på att storhandla medans tjejerna var på dagis. Det var snabba puckar som gällde då vi hade inte helt överflöd med tid och resorna fram och tillbaka tar sin tid. Vi han precis hem och packa upp varorna innan det var dags att återvända till dagis.¬†Igår frågade jag barnen vad de ville ha för middag idag och då fick de välja vad som helst….så länge de kunde samsas om en rätt. De valde Tacos. Väldigt tråkigt val om ni frågar mig men det blir tacos för de idag. Jag oh Peter får ryggbiff m.m istället – så mycket godare 😉 Men alla är nöjda.

Jag försökte ta ett kort på mig och Lilja för en stund sedan men det gick inte så bra. Lilja var mera intresserad av att försöka få tag i min mobil 😀

image

Det blev för tröttsamt tror jag visst 😀

Jag bara måste länka till 2 väldigt bra inlägg. Den ena är skriven av min väninna Nina och är bara så klockrent!

Efter Love Forever-visningen fick Johanna väldigt taskiga kommentarer på bloggen och det är det Ninas inlägg handlar om. HÄR har ni det 😉 Sen har Ninas goa man Tony börjat blogga och är också jäkligt bra på det. De flesta av er vet ju redan att jag är inte det minsta religiös och tror inte på gud m.m….just därför måste jag bara länka till hans inlägg om religion: HÄR.

Kram kram ‚ô•

 1. The former worker with Wuhan Iron and Steel Group was dragged away by plainclothes police outside a TV station in Guangzhou after he was interviewed by reporters in the company of his father and a friend on April 27.

 2. Hej Mirka. Håller med Berit.. Konstigt att ni döper barnen i kyrkan, som är guds hus och som är Kristendomen..(Alla är välkomna i kyrkan o är också en plats för bön och trygghet)
  Visst är det en fin sed osv som du säger.. men klart att många med mig reagerar, när du är så emot religiösa samfund osv.. Det finns mycket som är fel och vidrigt inom många Religioner, men det är ändå vi människor som har ett ansvar så lägg inte allt elände som händer i världen i Guds händer..Gud är kärleken, så om vi människor sänder ut kärlek istället för att kasta ut elände o ilska i våra handlingar och tankar. Så blir världen en bättre plats för alla.. Och om fler förstår innebörden av förlåtelse, skulle mycket bli bättre..Man behöver inte acceptera onda handlingar, men förlåta är det högsta av kärlek.. Jesus sade Gud förlåte dem ty de vet icke vad de göra.. När han hängde på korset.
  Kram Eva

 3. Blir helt jävla matt på vissa kommentarer … Oh herregud!

  Klart barnen ska gå på förskolan!
  Präktiga morsor med pekpinnar…
  Varför kan man inte få göra som man vill NÄR man har rätt att ha sina barn där??

  Kram på dig!!

 4. Berit skriver:

  Men…. varför döper Ni era barn. Det blir ju riktigt konstigt.

  1. mirkak skriver:

   Ja du….Började döpa barnen då det är en fin sed och både jag och Peter är döpta. Senare så fortsatte vi döpa barnen för att de äldre var döpta. Har absolut inget med vår tro så att göra 😉

 5. salima skriver:

  Vad trékigt att du héller med Tony , ….läs min kommentar pé han sida ( om han nu väljer att publicera det)
  jag heter salima där ocksé

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..