Kryssning m.m

Vilken härlig kryssning  vi fick och vilka underbara nya mammor vi fick bekanta oss med! Jag är glad och tacksam för föräldrar och barn-gruppen på fb som bjöd med mig, ni tog så väl hand om oss och det var såå roligt att få lära känna många av er 🙂
Är besviken dock för att Peter inte kunde följa med som det var planerat men ja….vad gör man när det inte går som det var tänkt 🙁 ( Dax kanske att försöka hitta en låtsas mormor/farmor som hjälp 😉 ).
Anna med maken Christian  var med på resan och även fina Therese var med med sina barn. Alltid lika roligt att träffa Anna och Therese och Christian var precis lika trevlig som jag trodde. Vi hade väldigt roligt tillsammans och fick oss många goa skratt.

image

image

image

Föreläsningen gick bra och jag blev inte så där sjukt nervös som jag trodde jag skulle bli. Responsen blev fin vilket kändes bra 🙂 Tack ni alla som var med 💜
Tyvärr så blev jag förkyld under resan och har varit helt sänkt idag. Jag har bara inte varken ork eller tid med att vara sjuk igen. Så jag knaprar i mig alvedon och vitaminer och kör på…

Nu har Daniel åkt hem och det känns tomt utan honom. Men förhoppningsvis så ses vi om ett par veckor igen 🙂

Kram kram 💜

 1. Jag vet också hur det är med att inte kunna få barnvakt… Vi har nästan aldrig det… Fast ibland behövs det 🙁
  Det ser ut som nu har haft det supertrevligt på kryssningen 🙂 skulle ha varit roligt att fått höra på din föreläsning!

 2. Du verkar haft en superhärligt resa!

 3. Linda skriver:

  Hej Mirka. Du finns med i veckans Hemmets Journal tidning som kommer ut i butik på torsdag. Jag fick tidningen idag eftersom jag prenumenerar på den. Ja längst bak hittar du en liten spalt om dig hihihi… Kram Linda.

 4. Hej ! En liten undran blir det någon ny ” familjen annorlunda. ” kram

 5. Ida skriver:

  Kan inte du berätta mer om graviditeten och vad som fick er att ändrat beslutet om fler barn. Själv så gissar jag på att det där med steriliseringen enbart var ett sätt för att slippa massor frågor om ni planerade fler barn eftersom folk jämt undrar över sådant. Jag antar att du inte längre kommer gå ut med att ni inte ska ha fler barn. Tycker mest det är lite konstigt att folk reagerade mycket mer tidigare.

  1. mirkak skriver:

   Jag vet inte om det är så lönt att berätta för dig då jag får en känsla av att du mest tror på din egen teori 😉
   Vi var 100% inne på att en av oss skulle sterilisera sig och till dess gjorde vi vårt bästa för att skydda oss. Nu blev jag dock gravid ändå och beslutet blev att vi valde att behålla bebisen. Varken mer eller mindre – det är vår sanning. Och jag säger redan nu att det kommer inte bli flera! 😉

   1. Ida skriver:

    Det sa du ju förra gången också och ändå blev det en till. Samma sak kan ju hända igen, du planerar att sterilisera dig men hinner bli gravid innan dess. Men svårt att skydda sig om inga skydd fungerar som du så mycket gånger själv berättat om. Ni får gärna skaffa hur många barn ni vill för mig men bara undrar varför du går ut med att ni inte ska skaffa fler och sedan blir du ändå gravid och nu tror du inte det kan hända fler gånger?

    1. mirkak skriver:

     Fel Ida. Efter Älva bestämde vi oss ganska fort att ha en till…. fick missfall och därefter fortsatte vi att försöka vilket resulterade i Lilja ! Det är först efter Lilja vi var helt säkra på att inte ha flera. Oavsett vilket så tycker inte jag att du ska lägga tid och energi på att fundera hur vi kommer att göra i framtiden 😉

     1. Ida skriver:

      Ja jag vet att du inte gillar när dina läsare kritiserar dig. Men man måste väl få fråga? Eller ska man enbart hålla med dig om allt du skriver? Du behöver ta det som skrivs som påhopp. Det kanske är väldigt känsligt för dig när någon ifrågasätter och därför måste du svara som du gör.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..