ANNONS

Kryssning m.m

/

Vilken härlig kryssning  vi fick och vilka underbara nya mammor vi fick bekanta oss med! Jag är glad och tacksam för föräldrar och barn-gruppen på fb som bjöd med mig, ni tog så väl hand om oss och det var såå roligt att få lära känna många av er 🙂
Är besviken dock för att Peter inte kunde följa med som det var planerat men ja….vad gör man när det inte går som det var tänkt 🙁 ( Dax kanske att försöka hitta en låtsas mormor/farmor som hjälp 😉 ).
Anna med maken Christian  var med på resan och även fina Therese var med med sina barn. Alltid lika roligt att träffa Anna och Therese och Christian var precis lika trevlig som jag trodde. Vi hade väldigt roligt tillsammans och fick oss många goa skratt.

image

image

image

Föreläsningen gick bra och jag blev inte så där sjukt nervös som jag trodde jag skulle bli. Responsen blev fin vilket kändes bra 🙂 Tack ni alla som var med 💜
Tyvärr så blev jag förkyld under resan och har varit helt sänkt idag. Jag har bara inte varken ork eller tid med att vara sjuk igen. Så jag knaprar i mig alvedon och vitaminer och kör på…

Nu har Daniel åkt hem och det känns tomt utan honom. Men förhoppningsvis så ses vi om ett par veckor igen 🙂

Kram kram 💜

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00