ANNONS

Äntligen helg

/

Vilket underbart väder vi har haft idag! Tre av barnen har stannat hemma idag då även de är rätt förkylda. De har dock ändå mera ork än vad deras gamla mamma har 😀 Vi har varit ute en hel del idag och jag känner att lite energi börjar komma tillbaka.Så jag hoppas att hela helgen blir minst lika fin och vips så är jag helt återställd till måndag 😉

Idag har jag åter igen hittat en hel del nya ego-foton på en viss unge….

image

De flesta ser ut så här 😀

En blivande fjortis ( vad det nu egentligen är ? ) enligt Linnéa 😉

Det är bara jag och Linnéa som är vakna nu, resten av familjen sussar så gott. I för sig så borde jag också se till att komma i säng…..

image

För jag kan inte direkt påstå att jag är pigg just nu 😉 Men jag ska bara……

Passar på att göra lite ditten och datten och lite till när det är lugnt.

Kram kram ‚ô•

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00