Vi ska visst baka cheesecake :-)

image

Det här kom nyss med bud. Alla ingredienser + jordgubbar finns med. Mmmm vad gott det ska bli 🙂

 1. Frida skriver:

  Kul att få baka cheesecake! Men samtidigt tycker jag att det är sorgligt att man slösat så mycket resurser (ur miljö-belastning) på att packa om varor för att få dem mer estetiskt tilltalande och sen att köra ut dem med bud 🙁

 2. Emma skriver:

  Va gott, jag vill också ha 😀

 3. Nina skriver:

  Mums!!!

 4. Karin skriver:

  Jag undrar lite över vad du har för sponsorer/samarbetspartners? Ser nästan aldrig att du skriver ut några men blir lite fundersam över att många bloggare på samma gång hyller Lekmer, Jotex och MeandI. För mig innebär gratisspons att jag inte riktigt väderrar rekommendationer på samma sätt eftersom gratis är gott och det är självklart så att man inte har lika höga krav på något man inte betalat för. Ta inte illa upp för så är det inte ment.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..