ANNONS

Bvc m.m

/

Snart ska jag iväg till bvc med Lilja och Nellie. Det var ett tag sen vi var där….si så där sist när Lilja fick en spruta vid 6 månaders ålder 😀 Nellie skulle ha varit på 4-års kontroll i maj men blev sjuk, sen har det skjutits på över sommaren men nu så.

image

Så oväntande inför kommande sprutor…

Snart är det dags för Underbara barn mässan igen. Jag har besökt den 2 år i rad nu och hoppas verkligen på att kunna åka dit i år igen. Den är 3 – 5 oktober så det blir i så fall den 3:e som passar mig bäst då vi ska iväg till Hedemora 4/10 där jag ska föreläsa 😉

Nu ska jag ila iväg så vi hörs senare 💜

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00