Efter bvc

Bvc-besöket gick bara fint. Det blev tårar när Lilja fick sina sprutor men hon var inte ledsen länge alls.
Vikt: 9.235g
Längd: 72cm
Hon följer sin kurva så fint så 🙂
Nellie klarade av sitt bara fint även hon.

Framåt kvällen blev Lilja gnälligare och gnälligare. Lite medicin hjälpte inte ett dugg 🙁 Jag fick huvudvärk som inte gav med sig alls trors medicin.  Och ont i bihålorna på det…. jippiii… Näsan är inte alls så fylld av tjockt snor som det varit under senaste veckan och jag trodde att skiten är äntligen på väg bort. Men nu har jag ont i bihålorna och det värker varje gång jag försöker snyta min näsa..? Och nej, jag har inte varit till läkaren eller hunnit köpa nässpray.  Jag trodde ju att jag var på bättringsväg….
Jaja….jag ”gillar” läget och försöker göra mitt bästa av dagarna ändå.

Vi har i alla fall tur med vädret 😉

image

Gos med Benny och Victor 💜

Nu sover familjen och jag rensar mitt huvud i tystnaden.  Tittar lite halft om halft på en hmmm så där bra film med bla John Travolta.
Idag har jag beställt en sak som jag har lääänge suktat efter! Och jag är så glad över mitt beslut  Mer om det i morgon 😉
Kram kram 💜

 1. Monica skriver:

  Jag hade kronisk bihålsinflammation o åt pencillin i ett år samt sprayade med nasonex lika lång tid..Gick FÄR länge utan o söka,så min rekommendation är att du söker jouren i
  helgen..krya på/Monica

 2. linda skriver:

  Ja nu får man nog njuta av dessa fina dagar, e ute under större delen av dagen nu och det är underbart och mina töser njuter liksom jag, hoppas du kryar på dig snart! Snart kommer hösten på riktigt och då ska man väl bara mysa och sparka i alla löv, eller??? Låter bra i alla fall! Ha det gott allihop!

 3. Sinova, nässpray, snyta sig mycket och Alvedon är det bästa. Tar alltid sinova när jag börjar känna av bihålorna 🙂 krya på dig 🙂

 4. Elin skriver:

  Köp sinupret på Apoteket. Tabletter som löser upp allt i bihålorna. Det funkar verkligen kanon bra o hjälper efter bara någon dag.

 5. HelenaS skriver:

  Oj min son som bara är 4,5 mån väger mer än Lilja. Han vägde 9260 g på sin 4 mån kontroll 🙂 och jag ammar bara. Hoppas du kryar på dig snart

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..