ANNONS

Håll till godo

/

Jag har bara lust att svära en del nu. Men jag orkar inte. Är för trött för det. Dagen har varit bra och jag har kännt mig relativt pigg….men framåt kvällen kommer värken i ansiktet,  huvudvärken från hell och som om det inte vore nog så har jag även fått tandvärk som kommer när de andra värken kommer 🙁 Förhoppningsvis så är det inte tandvärk som i tandvärk utan det första som orsakar det andra. Fast vilket som för just nu känns all värk bara skit 🙁 Jag får skylla mig själv.  Jag måste nog ta mig i kragen och gå till doktorn. …
Lite positivt mitt i annat skit är i alla fall att vi idag fick nya muggstolar. De gamla var just det – gamla och ena hade helt lagt av så det var verkligen behövligt att byta till nya. Tänk var glad man kan bli över såna saker 😀 Tantvarning kanske..?

image

Nu blir toabesöken lite roligare

Vi var ute på promenad idag och Benny hittade en groda som han fångade.

image

Ingen annan vågade ta i den mer än att känna lite snabbt på den på huvudet 😀
Benny gjorde illa sitt lillfinger igår när han busade med Victor. Han säger själv att han hörde hur den knakade till och den är lite svullen och lite blå underifrån. Han kan röra den lite, mera idag än igår. Jag/vi tror att det är en stukning men har egentligen inga erfarenheter av såna skador på fingrar…. borde man ändå åka in och kolla upp det tro? Har googlat lite och vissa sidor säger att det är ytterst sällan det görs någonting och att man ska bara linda in fingret och på vissa sidor skriver folk att man ska in och röntga. Någon med erfarenheter 😉

Nu tar jag och försöker somna ifrån värken ….
Kram 💜

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00