ANNONS

Veckans mage och god mat

/

Holy moses vilken resa hem vi hade igår.  Tröttsam och lång. Vi valde att ta E4:n via Stockholm istället för mindre vägar via Strängnes m.m. Hade vi vetat om att vi skulle hamna i 2 olika bilköer som snodde en hel tid från oss så hade vi valt annorlunda.  När vi kom till Södertälje började det dessutom att ösregna. Väldigt tröttsamt att åka genom hela Stockholm i världens köer och spöregn. Plus rastlösa barn i bilen. När vi väl kom hem så var jag trött och hade inte en uns tålamod kvar. Kan säga så här… att ha 3st tjejer mellan 8-12 år som blivit trötta och rastlösa i samma bil under 4 timmar är den största prövningen en förälder kan ha. Ibland händer det att dessa i normala fall snälla och fogliga barn förvandlas till små devils…  Jag säger bara Home sweet home 😀 Det var skönt att komma hem, att röra på sig och få tillbaka känseln i baken, att få mat i magen och se barnen återkomma till sina normala jag igen;-)

Jag måste bara tipsa om en restaurang i Kolmården ( inte parken utan lilla byn några kilometer före parken ) där vi njöt av en riktigt god middag. Och förutom den goda maten så var själva stället bara såå mysigt och trivsamt. Helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi.

image

Pannkakor till barnen, cesarsallad till Kevin, Linnéa och mig och hamburgare till Peter och Daniel – supergott!

image

Ettans kök 🙂

Idag är det verkligen regn och rusk-väder. Barnen var inte ett dugg sugna på att kliva upp och komma iväg till skolan men tyvärr så måste man dit oavsett väder… Själv har jag haft att stå i. Tvätthögen har tittat hånfullt mot mig ” haha jag är större än dig!” Typ….
Igår var jag i vecka 19+0. Det går framåt minnsann.

image

Magen växer som den ska och jag har börjat känna små små sparkar vilket är lote tidigare än jag i vanliga fall brukar känna de 🙂

Änskar alla en fin dag trots tråkvädret 💜

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00