ANNONS

En kväll med vänner och en present

/

Ikväll rymde jag hemmet och sällskapade med 3 kära vänner över en god middag. Charlotta och Katarina från Loppi, Carola och jag åt fantastisk god mat i Uppsala och hade bara helt enkelt en väldans trevlig kväll på alla sätt och vis.

image

Tack mina vänner ‚ô•

Igår kom min kära make hem med en överraskning som gjorde denna fru riktigt glad. Är det någonting jag hatar så är det när viktiga hushålls-saker inte fungerar som de ska. Våran dammsugare har ju varit halvt kaputt sen några veckor tillbaka och jag dammsuger minst 2 gånger dagligen så en dålig apparat gör mig grinig.

image

Nu har jag en ny älskling att dansa runt med och den har dessutom väldigt fiffiga funktioner på handtaget så därifrån kan jag starta/stänga av och höja/sänka sugeffekten 🙂 Jag behöver inga blommor eller choklad eller dyra smycken m.m – ge mig bra fungerande saker som gör hushållsarbeten lite enklare/trevligare så är jag den gladaste frugan i landet 😀

God natt ‚ô•

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00