Mini BMX

 

Snart, så fort jag har tid att åka till Hemköp så kommer vi att få en superglad kille här hemma.

Benny fyllde år för en månad sedan och hade bara ett önskemål – Han ville ha en mini BMX! Han har kompisar som har just en sådan BMX och han har sparat hårt för att kunna få en mini BMX.

9181_rocker_jazz_mini_bmx_yi

Förra veckan beställde jag en i smyg åt honom från SkatePro.se och idag har den äntligen kommit:-) Färgen som Benny helst ville ha fanns inte just nu men jag hoppas på att han kommer att gilla den röda jag valde istället;-)

Jag ska nog försöka filma när han öppnar paketet:-D

 1. Hur gick det? Antar att han blev glad 🙂

 2. Farmor skriver:

  Hej Mirka, Jag har hittat en trevlig webbutik som säljer rejäla och trevlig träleksaker, sparkcyklar osv. Det är inte så stort sortiment men väldigt fina grejer till både flickor och pojkar. Kolla in på barnofritid.se och se om det är något för dina barn.

 3. Anki skriver:

  Kan tänka mig att det blir en överlycklig Benny nu när han äntligen har sparat ihop till sin cykel. Det är nyttigt att barn får lära sig att själv spara ihop till något dyrare som man önskar sig. Så har våra 3 barn fått göra och de lär sig förhoppningsvis lite vad pengars värde är…
  Kram till dig Mirka från Skåneland

 4. Carina skriver:

  Varför tror folk alltid att nåt företag sponsrat er. Jag tycker att det är en duktig kille som sparat sina födelsedagspengar för att köpa nåt han verkligen vill ha. Vi har bara ett barn och lät honom samma sak.

 5. Jenny skriver:

  Exakt en likadan väntar min son på 🙂 Som han också sparat ihop till själv 😉 Ringt mig två gånger idag och frågat om jag hört något. Han har ett helt gäng med kompisar som är supernöjda. Hoppas våra killar också blir det 🙂
  Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..