ANNONS

Veckans mage m.m

/

Hej alla fina:-)

Helgen gick i en rasslande fart och det är måndag igen. Alla barnen är lediga idag då det är studiedag i skolorna och Bennys och Victors bästisar från Torstuna kom till oss imorse för lek m.m under dagen:-)

Vi har återigen haft tur med att få fint väder även om det har blåst lite. Daniel kom och var hos oss över helgen och vi har varit ute mycket och tagit hand om tomten osv. Jag har varit rätt ur gängorna sista tiden men börjar komma tillbaka till det normala igen.

Jag glömmer lätt bort att fota under helgerna men igår tog Selina lite kort med min mobil och passade då på att ta nya magbilder ( fast det blev i helfigur denna gång ).

image

Vecka 20 + 0 igår ‚ô•

Vi hade härligt fredagsmys till Idol och Lilja är då överallt och ingenstans. Hon går från famn till famn, busar och stojar och njuter av allas uppmärksamhet:-D

image

Hon är också snabbt framme om hon ser att någon äter någonting för att tigga till sig en smakbit.

image

Nybadade tjejer ‚ô•

Vi har även hunnit smycka till Peters bil med lite ego-reklam.

image

Tanken är att även jag ska ha dekaler på min bil men jag måste fixa nya med en annan färg på texten – svart text på en svart bil blir inte så bra;-) När vi fixade dekalerna körde jag en vit bil…..

Idag var vi uppe tidigt trots en ledig dag. Till klockan 9 hade jag hunnit bla duscha, fixa frukost/äta, bada några barn, klippa Benny, Nellie och Älva och dammsuga. Sen fick det bli en kaffepaus för mig….en lång sådan:-D

Jag måste börja ta tag i föreläsningen jag ska hålla på lördag. Jag vet ungefär i huvudet hur upplägget ska bli men ska nog för säkerhets skull få ner de tankarna på papper också….in case of hjärnsläpp;-)

image

Fick fina blommor igår av maken ‚ô•

Hoppas alla får en finemangens dag!

Kramis ‚ô•

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00