Såå glad

Ni som har följt mig ett tag nu vet nog att jag har sen ett par år tillbaka suktat efter en Bugaboo Donkey. Jisses vad jag har velat ha en sådan vagn. Men jag har tyckt att den är för dyr så det fick förbli en dröm. Tills nu! Efter mycket om och men, velande fram och tillbaka bestämde jag mig: Jag ska ha en Donkey punkt! efter det beslutet har jag läst om och pratat med folk om att skicka efter en Donkey från utlandet där den är rätt mycket billigare. Jag var tveksam till att beställa trots att jag skulle då spara in en bra slant. Alla jag pratade med rekommenderade mig att beställa från Baby Plus i Holland. Så sagt och gjort – Jag mailade de med min knakliga engelska och frågade ”miljoner” frågor. Fick alltid snabbt svar tillbaka och till slut vågade jag ta ett beslut. Jag beställde en vagn från Baby Plus 🙂

Leveranstiden var 6 – 8 veckor vilket inte gjorde mig så mycket då jag är ju ute i rätt god tid nu.

Så gissa min förvåning när jag i fredags, 3 veckor efter beställningen, fick mail från de

wpid-20141012133749104.jpg

 

Wihiii….om max 4 dagar har jag vagnen hemma!!

image

Det blev en Donkey i svart klädsel. Stilrent och enkelt sen att själv piffa till med färgglada detaljer 🙂

Glad, glad glad det är jag

Kram ‚ô•

 1. Bra köp! Älskar vår donkey både i mono och duo nu när lillasyster är här =) Gällande åkpåse så kan man knäppa upp med kardborreband på bugaboos egna och nordlys somjag såg att du skaffat! =)

 2. Hanna skriver:

  Har älskat min åsna ..den är inne på tredje barnet & tredje året..
  Finnes två minus.. Lättrepad,köp chassiskydd el dekorplasta den.. Äkar 2handsvärdet dessutom om den är i fint skick..
  Och selen… Krånglig som 17..
  Men men .. Annars en trogen vän…

  1. mirkak skriver:

   En fråga om att ha i en åkpåse som du kanske kan svara på 😉
   Har en åkpåse som inte är Bugaboos. Hur får jag i selen genom hålen??

   Kram

   1. Hanna skriver:

    Gokväll …:-) Det är ingen skillnad på om du använder bugaboos åkpåse el ngt annat märke….
    Jag kör med voksi..
    Det är milt våld o styrka som gäller..:-)
    Och det är det här som är ett minus på vagnen..
    Trodde dom hade ändrat selen på dom nya årgångarna?
    Min är ju ifr -11..
    Iallaf ”hur jag nu ska förklara med text” du måste lösgöra selen och sen igenom åkpåsens hål och tbks…Och själva remmen är jättesvår att få igenom plastspännet.. Jag får lirka o dra… Och säga ngr fina ord…. men det går tillslut…..
    Somsagt svårt o förklara…men jag tror faktiskt att det finnes ngn video om du gogglar..:-)

 3. Anna skriver:

  Vilken fin vagn! Var bara glad över den och bry dig inte om de som inte kan glädjas med dig i detta. Alla gör som de vill och lägger pengar på det som de tycker är viktigt!

  Själva har vi fått en begagnad vagn av vänner. Snygg är den kanske inte, men vi bor på landet och den funkar utmärkt över stock och sten i skogen så jag är nöjd:)

 4. Sara skriver:

  Vill ha 🙂
  Vad kul att du äntligen har köp en. Hoppas du blir nöjd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..