Shoppingtips: fina höst- och vinteroveraller

Hur går det för er med alla dessa vinterkläder? Jag har börjat kolla vilka som behöver nytt till vintern och det är bland annat Älva och Lilja som behöver nya overaller. Jackor har jag redan köpt till de som behövde nya så där saknas eventuellt ett/två par thermobyxor ”bara”
Passar på att tipsa er om några fina overaller när jag ändå kikar runt hos Ellos 🙂

 

1

Tålig och snygg overall från Åhkká, 999 kr

2

Sötaste overallen till de minsta från Vertbaudet, 399 kr

3

Overall från Reima, 1199 kr

4

Rejäl och varm overall från Ticket To Heaven, 1099 kr

5

Overall från Reima, 1099 kr

6

Superfin overall från Ellos Kids¬†som bara kostar¬†599 kr

7

Söt och varm overall till bebisen från Name it mini, 849 kr

Har inte riktigt bestämt vilka jag vill köpa ännu men snart måste jag…..det blir ju inte varmare ute liksom 😉

 1. S skriver:

  Bra overaller tycker jag är ett måste till barnen, då dem är ute mycket på förskola o skola! Köper alltid MOLO till mina 3 barn, då dem är väldigt frusna av sig! Har provat de flesta märken, men MOLO är den som håller dem varmast!

 2. Lägg ner diskussionen….

 3. Jag har alltid köpt billiga overaller eller ibland lite fina på loppis. Nu förra året köpte jag Didriksons till 8-åringen och de som fick näst bäst i test från Ellos till 2- och 3-åringen. I år fick alla tre Didriksons! Verkligen värt de extra hundralapparna för en varm och bra overall!! Gneis har stora haft en vinter också, den var bra med. Det bästa med märkeskläder är ju att du kan sälja dem rätt dyrt och finansiera nästa storlek om inte syskonen ska ärva. 🙂

 4. Lina skriver:

  Jobba på förskola vilket verkligen lärt mig att dom bra kläderna ska vara på förskolan. Vid ute aktivitet eller annat ”bryter” ( ex skogs promenad )man inte för att något barn fryser eller är blött. Lite billigare kläder kan man ha hemma då man kan gå in. Jag har alltid dom bästa kläderna på förskolan och köper hellre 1 bra overall än 3 halv bra. =)

 5. Helt klart det bästa att satsa på rejäla ytterkläder som barnen kan slita o ärva i flera år! Man får vad man betalar för då det gäller vinteroveraller!
  Vi brukar vara med på våren o kolla upp då de säljer ut vinterkläder billigare och köper då på oss till kommande vintrar. Då kan man få tag i Didriksons o liknande till de samma priser som ”billiga” kedjor säljer sina för =)

  kramKram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..