Lent ansikte

 

I torsdags passade jag på att sköta om mitt ansikte och kletade på Facemask från MayBeauty.

Det är inte ofta jag använder ansiktsmask men Facemask använder jag lite då och då eftersom den ger så bra resultat:-)

image

Den är lätt att kleta på och jag passade på att ta ryggläge i soffan under de 30 minuter den ska sitta på. Gör lite ont att ta bort, speciellt när man har små fjun till hår¬†på ansiktet men vill man vara fin får man lida pin 😉 Resultatet är klart värt det.

¬†I samarbete med MayBeauty kan jag nu igen erbjuda er 30% rabatt på Facemask med koden: Tolvbarn30 .

  1. Blev så inspirerad att jag gick in och beställde direkt. Hoppas på babylen hud nu då 😉
    Ha det bra

  2. Sandra skriver:

    Vill du ha bra smink/hudvårdsprodukter som är helt naturliga och med underbar doft och effekt kan jag rekommendera Moyana Corigan. Är helt frälst i deras produkter, både smink och hudvård och använder så gott som allt de säljer numer. Allt är helt ekologiskt och naturligt, såpass att produkterna är ätbara (eftersom de luktar så sinnessjukt gott blir man nästan sugen på att äta dom också). De har även en ansiktsmask som är galet effektiv och gör inte det minsta ont att ta bort (bara tvätta med lite vatten). 🙂

  3. jotti82 skriver:

    Ååh den har jag aldrig provat, men har faktiskt hört talas om den innan och tänkt att jag skulle prova den! PErfekt tillfälle nu ju med din rabatt! Tack 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..