Sällskap, foton m.m

När jag och Lilja är ensamma hemma så är det som att ha en¬†minisvans på sig. Vad jag än går och vad jag än gör så tassar Lilja efter mig. Ofta har hon leksaker med sig samtidigt:-) Hänger jag tvätt så är hon där, överlycklig och drar ner vart eftersom jag hänger upp tvätt. Är jag i köket så är hon där och river ur lådorna.¬†När jag sitter på muggen är hon där och busar med mig med glimten i ögat.

image

Vår lilla charmtroll ‚ô•

Jag tömde min systemkamera på foton idag. Jag har inte använt den på väldigt länge utan den biten har Linnéa och även delvis Jennifer stått för. Alltid lika spännande att se var det finns för foton i den kameran:-) Det är ofta ett gäng knasiga selfies, smygfoton tagna på familjemedlemmar och naturfoton…..Nu var det mest höstfoton och en del foton som Jennifer knäppt på Linnéa….

höst
Hösten är här

häcken

en och annan häck kom visst med också….

page
och en bråkdel av bilderna på Linnéa + en på Alice the duckface:-D

Det fanns även si så där 9 sko-selfies = Linnéa har stått ute och fotat sina egna skor hon hade på sig;-)

De dära ungarna är ju bara för härliga ‚ô•

Denna vecka är det några barn som fyller år. Först ut är Linnéa som fyller imorgon vilket ingen som följer henne på Instagram eller fb lär har missat då hon har skrivit om det med nedräkning sen 1/10:-D Hennes present-önskelista har även den ändrats och uppdaterats typ dagligen sen veckor tillbaka så jag väntar till imorgon innan jag fixar klart den biten;-)

image

Kram kram ‚ô•

  1. Anette skriver:

    Roligt när du gör ett lite längre inlägg och skriver lite mer om vad barnen gör om dagarna :). Kan tänka mig att Lilja blir så där efterhängsen när hon är ensam med dig, så är min yngsting också när syskonen är borta!! 🙂 Du har såå fina flickor, snygga är dom allihopa, och också pojkarna förstås men nu var det ju flickor på fotona. Kramisar!

  2. Eva skriver:

    Men Lilja måste ju va nära dig när ni är själva hon är väl den minsta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..