Herr Peabody & Sherman

Jag och barnen fick hem nya filmen Herr Peabody & Sherman!

Herr Peabody & Sherman är för barn från 7 år och släpptes 15 oktober.

image

Herr Peabody är en hund som är en genial uppfinnare och vetenskapsman. Han har en adoptivson, Sherman och tillsammans ger de sig iväg på hissnande äventyr i en tidskapsel. De reser bakåt i tiden där det händer massa saker som kan äventyra framtiden.

image

image

Till slut blir det en kamp mot klockan för att de ska hinna rädda framtiden…..

image

Vi tittade på filmen i söndags och alla barnen, även¬†Kevin kors i taket ¬†satt med. Jag personligen har lite svårt att sitta still hemma en hel barnfilm men även jag fastnade för filmen. Den var verkligen uppskattad av allihopa och både spännande och rolig. När filmen var slut frågade barnen direkt när 2:an kommer ut vilket är ett bra betyg :-D¬†Rekommenderas varmt!

I samarbete med Fox Paramount Pictures.

 1. Annette skriver:

  Men vilken underbar barnaskara!så fina allihop!Har följt er på TV och det har varit intressant och kul att följa er.Kram Annette i Göteborg

 2. MIssk skriver:

  Då borde den finnas att hyra med då, har lovat Toker att vi ska gå på Pettson & Findus föreställningen imorgon em och misstänker han inte vill åka hem efteråt som vanligt utan stannar kvar tills på sön, så då kanske vi sladdar ner till stan en sväng och hyr den.

  Var även lite inne på om vi ska gå på bio på sön och se på kapten sabeltand, han tycker det är kul med bio. Får se vad vi hittar på

 3. Ida skriver:

  Vilket fint foto på alla barnen samlade, ser jättemysigt ut 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..