Linnéa 15 år

Idag fyller vår vackra, begåvade, roliga och helt underbara Linnéa 15 år ‚ô•

Som hon har väntat på sin födelsedag 🙂

image

Grattis älskade Linnéa ‚ô•

Jag har sovit dåligt inatt. Dels har Älva legat i vår säng och bökat halva natten, dels har Lilja blivit jätteförkyld igen och bökat även hon. Jag hade en del förvärkar igår kväll vilket jag nog aldrig tidigare haft så här tidigt i en graviditet och det oroade mig lite…. Det är rätt mycket stress runt och inom mig just för närvarande så förvärkarna är nog kroppens sätt att tala om att jag ska varva ner. På något vis….

Idag åkte jag iväg för att shoppa lite saker till bla Linnéa. Kan inte avslöja ännu vad då hon lär nog kika in här i hopp om att få veta 😀

Imorgon har Nellie och Älva spökfest på förskolan och den festen har de tjatat om sen i måndags. Vi har inga små passande dräkter hemma och min fantasi inom området är icke existerande så jag åkte till en butik – I*a M**i ( vågar ju fan inte skriva hela namnet 😉 ) och köpte de en varsinn dräkt.

image

Hoppas att tjejerna blir nöjda då det fanns inga andra alternativ att välja mellan i deras storlekar…. Jag tycker att de var söta i alla fall 🙂

Jag råkade även hitta en myströja till mig där magen nog ska få plats.

image

Den var dessutom på rea.

Imorse skulle jag egentligen ha åkt till Stockholm och¬†varit med p嬆Mix Megapol Äntligen Morgons 10-årsfirande.

Men eftersom natten var som den var m.m så valde jag att stanna hemma.

image

Charlotta var snäll och messade mig några bilder på vad jag missade där 😉

Nu ska jag baka någonting gott till fika senare idag. Det blir inget större firande idag utan till helgen….

Kram kram ‚ô•

 1. Varför ska inte du få handla dina kläder var du ville?
  Folk åker till Ullared och handlar kläder, då kan du handla kläder på Maxi. Tack för en bra och fin blogg. Läser om dig och din familj varje dag.

 2. Härligt….fortsätt skriv som du alltid gjort!

 3. Anki skriver:

  Grattis Linnea till att din 15-årsdag äntligen är här 🙂
  Kramar från Skåneland

 4. c skriver:

  Grattis Linnea!!!!!

 5. Carina skriver:

  Gillar detta inlägg då du ”driver” lite med dom som skrivit elaka kommentarer innan. Skitsamma var kläder och sånt är köpta bara ungarna gillar dom ju. Får man månne se er i nästa säsong av Familjen annorlunda.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..